Evet Misugi kalp hastası olmasaydı neler olurdu ? Tsubasayı yenebilirmiydi ? Nankatsu - Musashi maçında tsubasa ilk başlarda duygusal davransada son anlarda yenmişti. ama Misugi ÖLÜMÜNE futbol oynadı .Resmen ölümüne.. Ama maçtan sonra Tsubasa yanına gelip hasta olmasan beni yenerdin dedi... bu ble kanıtı.
MISUGI HASTA OLMASA KARIYA KIZA GIDERDI KESIN

Anime kurallarına göre illa bi karakterde bir arıza olur ve baş karakterden kötü bi özelliği çıkar
Ama kalp hastası olmasa Tsubasa'yı yenebilirdi hatta farkı koyardı

hıkaye yazılırken bunun uzerıne yazıldı.
hasta olmasaydı da anımenın bas kahramanı eger tsubasa ıse yıne yenerdi yine yenerdı
evet yenerdi ama güzel bişey yapılmış burda aslında. Tsubasa'yı birinin yenebileceğini göstermişler.. ama tabi anime kuralları gereği tsubasa yenilmez..+HASTA OLMASA onu yenebilecek biri var.. ama bilerek hasta yapılmış. saçmaladımmı

hayır gayet iyi anlattın misugi kalp hastası olmasa tsubasayı dizer yha adamın kalbi hasta ama gene tsubasa ile denk gibiydi.. ama şuda varki tsubasayı yazan kimdi adını unuttum onun ben ( bu kelimenin kullanımı ban sebebidir ) anlayın işte

tsubasa tek gecerrr dı yıne .)
Yoichi takashi ipnesi

adam tsu demışş tsu tek tır demışş mısugı anca tsunn gölgesı olur kı öle zate

Karşılaştıralım :
Teknik olarak Misugi , Tsubasa'dan kat kat üstün bence . bunu Roberto'da söylüyordu. Ancak tekniğin yetmediğinide söylemişti..
Hız Olarak Tsubasa..
Azim ve Mücadele Ruhu Bence bu Misugi dir. Çünkü kimse öleceğini bildiği halde o maça devam etmez kalbi durdu duracaktı maçta yani bu biraz azim hırs ve futbol sevgisi ister..
Güç olarak da misugi önde maçlarında da zaten tsubasayı yıkmıştı..
ee sonuç . her türlü misugi. Ama kahraman tsubasa ya ondan..