Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Brian Cruyyford fanları.
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
hollanda milli takım kaptanı olupta maçta oynamayan captain tsubasa j oyununda da hollanda maçından önce gördüğümüz fakat kaale almıyorum diye oynamayan bu adam için neler düşünüyorsunuz. ben onu sadece tesadüfen youtube da gezerken bi bölümde görmüştüm. arama yerine tsubasa holland youth yazın belki çıkar gülücük1 görüşlerinizi bekliyorum. ayrıca hayalimdeki captain tsubasa oyunun en güçlü en hızlı ve en iyi oyuncusu(oyunun bütün maçlarının senaryosunu bile yazdım ve cruyyford hollanda maçında oynayacak diye belirttim. tabi sadece hayalimdeki oyun büyük gülücükD)
cryyford oynamasa bile takıma el kol işaretleriyle taktikler veren harika bir oyuncudur.(movie 5'te görebilirsiniz)
Cruyfford hakkında bilgim yok ama elimde resmi var buyrun.gülücük1

Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
ohzora-tsubasa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Cruyfford hakkında bilgim yok ama elimde resmi var buyrun.gülücük1

bu adamın karizması var ayrıca kendine has özel şutuyla wakabayashinin elini kırmıştı ama o bölümleri bir türlü bulamıyorum

bulaman doğal çünkü wy serisine ait bir bölümdür ve wy serisi japonya dışında yayımlanmadı.
çok iyi oyuncu hollanda efsanesi
Süper yahuşuhLu büyük gülücükbüyük gülücükbüyük gülücükbüyük gülücük
efsane adam
wakabayashinin elini kırmıştı ama ondan sonra wakabayashi çok özel antremanlarla hem levin'i hemde cruyyford durdurmayı başardı
bu adamı yanına al kız tavla anca o işe yarar
Sayfa: 1 2 3
Referans URL