19-05-2008, 17:16
arkadaşlar ben 80+59 tane atari oyunu buldum içinde ct2 de var ve hepsi nes emülatörüyle çalışır içinde cep telefonlarında da oynayabilmeniz için ayrı bir program var beğenirseniz veriyorum linkleri
1.link: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
2.link: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
hadi kolay gelsin herşey içinde mevcut cep telefonu için program da var içinde
edit:Arkadaşlar Nokia 6630'a göre anlatıyorum şimdi.
Malzemeler:
Hafıza Kartı,Kart Okuyucu,FExplorer Programı ve .nes oyunlar+cep emülatör programı !
Kartımızı kart okuyucuya yerleştiriyoruz.".sis" uzantılı programımızı atıyoruz.Ardından telefona tekrar takıp programı kurduktan sonra.FExplorer'a giriyoruz.Hafıza kartı Ana dzine gelen " vampent"klasörü içerisinide bulunan "roms" klasörünün içine ".nes" uzantılı oyunları atıyoruz.Ve menüden programa girip oynuyoruz.ismler programda gözükmüyor ise romstaki oyunlara tek tek tıklayıp install diyebilirsiniz.
tamamen alıntıdır yorumlarınızı bekliyorum.
1.link: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
2.link: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
hadi kolay gelsin herşey içinde mevcut cep telefonu için program da var içinde
edit:Arkadaşlar Nokia 6630'a göre anlatıyorum şimdi.
Malzemeler:
Hafıza Kartı,Kart Okuyucu,FExplorer Programı ve .nes oyunlar+cep emülatör programı !
Kartımızı kart okuyucuya yerleştiriyoruz.".sis" uzantılı programımızı atıyoruz.Ardından telefona tekrar takıp programı kurduktan sonra.FExplorer'a giriyoruz.Hafıza kartı Ana dzine gelen " vampent"klasörü içerisinide bulunan "roms" klasörünün içine ".nes" uzantılı oyunları atıyoruz.Ve menüden programa girip oynuyoruz.ismler programda gözükmüyor ise romstaki oyunlara tek tek tıklayıp install diyebilirsiniz.
tamamen alıntıdır yorumlarınızı bekliyorum.