Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: buraya bakın modlar yönetımm
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2

bana bu oyunnnn lazım ya ozanın facede gördummm mutiş hack var bu oyunu bulun bana varsa hemen gülücük1 yarın ugrıycam sıteye ıns ozaman kadar bulursunuz .... bıkaç vıdeosunuda attın buraya konuya önızleme yaparak...

bakmak ıstıyorum .... ve hangı emu calıştırıyor hepsının lınkıne kadar paylaşın burda... ... oyun cıdden cok hoşuma gıttıı ct2 de hıel program vardı ordan yaaprım ıstedııgm oyuncuya ıstedıgım şutu verıdıım ama oyun bozuluyordu sonra ıns buda öle degıldır..
vay be süpermişbüyük gülücük
benim gördüğüm en iyi hacklerden biri .
bulan varsa süper olur ya gerçekten
bende arıyorum bulamadım vıdeo encoder da olabılır apo soyledı yanı vıdeo da oynama yapılmısta olabılır oyun boyle olmayabılır
eğer oyun böyleyse dehşet bişey yapmış adamlar
amkk mutiş ne kelıme gülücük1 bu oyunu bulun la hadıı ben sıze bulun dıyom sızde oyun hakkında yorum yapıyouuz büyük gülücük OLUM BANa oyunu bulunlaa dehsetıızmmmmmm resmen oyun gülücük1 woowwwwwwwwww şutlar felann

mısakının şutu vayy sövesım var büyük gülücük
ha daha ne hack var ..beyler youtubede bı bakım bızım sıted evarmı
video edit olma olasılığı çok yüksek abi
(03-05-2011 9:24)Wakabayashi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla video edit olma olasılığı çok yüksek abi

valla onu edıt yapanın hem amkk hemde helal olsun gülücük1 nasıl manyak bırşey olmuş ama ya şöle bı oyun oynamak lazım gülücük1 sızde varmı böle tarz oyun gülücük1
bu tarz yok be abi nerden olsun ama benim oynadığım en iyi hack final evulation onu oynayabilirsin istersen sitede var
bu tarz olsaydı olurdu baakk sen bana ındırebılcegım lınkı ve eumuyu buraya att ben ındırım uplod yulluyorum şuan canım
oyun bu : Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
şifre : Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

buda emu : Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
Sayfa: 1 2
Referans URL