arkadaslar buneya kaçgundur sıteye kımse ugramıyor sız böle olursanız üyeler nasıl aktıv olsun ya sabah akşam bı tek ben varım sıtede.... gıren ıkı yorum yapıyor sonra cıkıp gdıyor böle dava olmaz bu sıtede paylaşım yapınnnn amkkkk ya bırşeyler yapın hareket verınnn şu sıteye gökhan zate yok ozan maglummmm calışıyor.... valal nedıycegımı şaşırdım....
abi ben inazuma eleven ile ilgili yapardım ama
kategori yok
pokemon var ama uğraşırım bütün oyunları hakkında bilgi verir ,
oyunlar hakkındaki yeni gündem hakkında bilgide veririm.
mesela şuan WCG başlıyor.
(02-05-2011 11:13)Nero~ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla abi ben inazuma eleven ile ilgili yapardım ama
kategori yok
pokemon var ama uğraşırım bütün oyunları hakkında bilgi verir ,
oyunlar hakkındaki yeni gündem hakkında bilgide veririm.
mesela şuan WCG başlıyor.
heya bılıyom katagorı lazım sende o alanda doldururdunn amkk kfuur edesım var bugun nerde buı gökhannn bırıne yetkı ver o acsın kataları yaa..... offf
bende fanfice başlıcaktım SbS sorunum çıktı şu SbS bittikten sonra herhalde 7/24 paylaşım.
şu sınavları falan bi atlatayım abi ondan sona bende 7/24 burdayım
(02-05-2011 11:17)Nero~ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla bende fanfice başlıcaktım SbS sorunum çıktı şu SbS bittikten sonra herhalde 7/24 paylaşım.
valla ben 3 gb yaklaşık uplod gercekleştırıdm you tubeye bızım reklam uzerınede... heerye dagıtıyorjm sıte buyusun dıye.. anıme tarzı bırşey olması lazım sıte....
ben senin youtubedeki channeline subscribe attim arkadaşlıkta attım.
benim normal channelim muhah95, arama yerine muhah95 yaz çıkar.
(02-05-2011 11:24)Nero~ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla ben senin youtubedeki channeline subscribe attim arkadaşlıkta attım.
benim normal channelim muhah95, arama yerine muhah95 yaz çıkar.
kabul ettım

(02-05-2011 11:19)Wakabayashi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla şu sınavları falan bi atlatayım abi ondan sona bende 7/24 burdayım
tamam tsucann ınss ogun bende burda olurummm ...
yetkim yokki nasıl yetki vereyim? zamanında bi yetki yüzünden kavga etmeseydiniz şimdi böyle olmazdı!
benı katma genelde konusma