Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tsubasa Film hakkında
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Arkadaşlar Tsubasanin Dünya kupası macı videosu warmi elinizde 52. bölüm yoksa finalimi warsa link atabilirmisniz kücük hali deil ama Büyüdügü... Saolun yinede
kardeşim final macının vıdeosu yok fınal macı mangaya gecıyor tsubasa orada bıtıyor yanı brezılya macının gosterımı yok world youth mangadan devam eder ve brezılya yı yenerler wakabayashı santana'nın tornado arrow skywıng yanı dunyanın en guclu sutunu tutar son 5 dakıkada natureza brezılya da oyuna gırer wakaba ceza sahası dısından rova sota ıle gol atar
eyw saol tamda gzl yerinde bitmisdi carlos santana rivaul tsubasa ya karsıydı bitti...
evet tsubasa mahkeme kararınca yasaklandı ve bır daha yayımlanmadı ahlbukı devamı var sanae ıle evlenıyolar falan neyse büyük gülücük orasını karıstırma
bende daha tsunun hıc bı serısını komple ızlemedım gülücük1 hep 4.5 bölum kaçırdım hele o road mduru nedır o serıyıde hıc ızlemdım ben majıd serısını ızledım hemen hemen oda arabca büyük gülücük DEMEK sınamalarıda var.. vaybe . ama oyunlara gelınce hepsını oynadım pro şekılde..
sen slum dunk çısın ben inazuma cibüyük gülücük
tsubasacı var mi yabüyük gülücük
misugici fln var tsucu yok sitede fuat gitti falanbüyük gülücük
ben tsucuyum ıste sonra slam dunk gelir gülücük1
ben inazuma ya değişir miyim yabüyük gülücük
süper anime
bütün bölümlerini izledim.
bi ara wii alip oyununu oynamak istiyom ama pahali .
Referans URL