Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ganbare Genki
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

Genki Horiguchi, 5 yaşında, babasıyla beraber yaşayan küçük bir çocuktur. Babası, Hideki Horiguchi, eski bir boksördür ancak boksu bırakmış ve hayatını katıldığı karşılaşmalarla kazanmaktadır. Ancak bu karşılaşmalar dövüş değildir. Hideki, rakibinden hiç yumruk yemezse müsabakayı kazanmaktadır. Genki, babasının en iyi olduğunu düşünmektedir. Sürekli babasına imrenir ve babası gibi en güçlü boksür olmayı istemektedir.

Hideki, bir süre sonra oğlunu kıramaz ve boks hayatına geri döner ama bir boks maçının ardından ölür. Aradan yıllar geçer. Genki, büyükannesi ve büyükbabası ile yaşamaktadır ve artık bir lise öğrencisidir. Büyükbabası ve büyükannesi, boksdan ve kızlarını onlardan aldığı için babasından nefret etmektedir. Bu yüzden Genki, gizli gizli boks çalışmaktadır. Bu konuda da, en büyük desteği öğretmeni; Yuuko Ashikawa verir. Bir süre sonrada bir spor salonunda çalışmaya başlar. Profesyonel olmak için ilk adımları atmıştır artık...
haha yav anımeshowtıme da paylastıgım anımelerı burada paylasıyonuz benım cocuklugumdakı sevdıgım anılerıden bırıde budur boksor genkı büyük gülücük
guzel anımede ıdı. eskı anımeler daha mı guzel bılmıyorum
valla hocam sız yanı sen ve samed benım gıbı eskı kusak oldugumuz ıcın bu anımneler bıze cok hos gelıyor ya bıde gercekten eskı anımeler super şimdi yapamıyolar boyle yaposalar yıne cocuk gıbı ızlerım
şimdi iNazuma eLeven var abi ben süper diyorum
yu-gi-oh un 5Ds versiyonu çıktı oda süper.
(30-04-2011 7:05)Benji Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla valla hocam sız yanı sen ve samed benım gıbı eskı kusak oldugumuz ıcın bu anımneler bıze cok hos gelıyor ya bıde gercekten eskı anımeler super şimdi yapamıyolar boyle yaposalar yıne cocuk gıbı ızlerım

aynen tekrar yayına gırse, ılk gunku gibi oturur karsına ızlerım
(29-04-2011 7:22)Benji Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla haha yav anımeshowtıme da paylastıgım anımelerı burada paylasıyonuz benım cocuklugumdakı sevdıgım anılerıden bırıde budur boksor genkı büyük gülücük

kardeşim senın anime showda paylastıgını bılmıyorum. anıme show a da hıc gırmemıstım. oraya da bır bakalım
hocam çok fazla yeni anime varda biz bilmiyoruzbüyük gülücük
inazuma yıda şansa buldum
bi yerde inazuma vs tsubasa yazıodubüyük gülücük
ya ıncelemek arastırmak lazım elbet
Referans URL