Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: En iyi Üyemiz , Tekrardan , Tsufan!
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Evet beyler , tekrardaaaaaan ayın üyesi.
AKTIFLERDEN SEÇMELER.

Holly`e Benji : Geri dönüşüyle siteye canlılık veren kişilerden , kendini kanıtlayamayan ama bizden denilebilcek biri.

Captain Majid : Geldiğinden itibaren(benimde seçeneğim o)birçok konuda sitenin yürümesini sağlayan ve paylaşımda bir numara adam.İşte o olmasa sitede ozan abide kalmaz diyenler oyunuz buna olsun<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Sitenin kalmasında bu adam olmasa zor kurtulurduk.

Elzo Gertize : Bu arkadaşımız konusunda anlatılacak bir şey yok , bir bölüm açıyosunuz ilk 50 konunun yazarı Elzo Gertize yazıyor daha nexD

Masterthone : Evet bu gökhan isimli şahıs , hmmm. düşünmek lazım dur.
bidakka.
hmm
Heh evet bu site kurucusuydu demi.(şuan üye)
İşte Jun Misugi`nin en büyük hayranııııı buuuuu.
İşte kral site kurucumuz son günlerde olay yaratan bir kişilik ama yinede 12 bin mesajı olan biri.

Wakaki Koutei : Adminlikten üyeliğe geçti ama hala aktif.
Rankının geri verilmesini talep ediyorum.
bu arada Maç konusundaki habercimiz her spor ile ilgili haberi ona sorun yeter.Kalanı sizin bilginiz.

B.Kolburan : Sitemizin ünlü yazar ve şairi.Yazdıklarını sevenler oyunuz ona olsun<<.

Benji : Kral denilebilecek adamlardan birtanesi çünkü efsane.
Siteyide yakarım dedi , bakalım daha neler olucak.İşte efsane geyikçiiii Muhsin!~ <<<<<<<<<<<<.

Wakabayashi : İşte fanficlerde hep Serhat diye geçiyor adı ve o en iyi kalecimiz , ve her fanficte onun ismide duymadan okumak iğrenç olur çünkü onun adı serhatbüyük gülücük evet devam ediyoruz. oda Benji gibi siteyi yakabilenlerden biri
Paylaşımlarıyla ve sert konuşmalarıyla oyunuz ona olabilir<<.

Spartacus_06 : Evet nickini bile Söylemeye gerek yoktu aslında ne desem anlarsınız bana on sözünden biri hacımm. işte ooooo siteye bir geldi yerle bir etti OOOOOOOOOOOOO masterthonenin kuzeni.xD
Oyunuzu ona verebilirsiniz yağcılık yapmayın oyarım hepinizi...<<<<<<<<.

--------------------------------------------------------------------

İşte son kişimizxD üyemiz olcaktı demi , hmm evet o İŞTE SON ÜYEMİZ

Eski nicki W.e.R.e.H.o.G , Sonra The_Pro
Sonra oldu kaancim , sonra gene The_Pro
Şimdi ise yeni bir evrim mi diyelim artık neee .
geri dönüşüyle 500 mesajı 2 haftada yapan o.
siteye canlılık veren o
OOOOOOOO KAAN!~!
KaaN_DoBRa : Geri dönüşüyle siteye canlılık veren adam, bazılarına göre hacı, bazılarına göre EN BÜYÜK SONIC TARAFTARI bazılarına göre sadece sonic taraftarı bazılarına göre neyse ne işte o kaan_dobra.
sagol kaan guzel olmus büyük gülücük oyun captain majid'e ama ben bu tur anketlere karsıyım en ıyı uyemız degılde ayın en ıyı uyesı olsa daha ıyı olur cunku bu genelı kapsayan bı anket gıbı oldu büyük gülücük
ayın üyesi yılın üyesi asrın üyesi farketmez benim oyum muhsin abiye
daha aylık olmadım bence bu anketde olmam saçma büyük gülücük ama oyum

kuzeni salla doğrulyla dürüslüğüyle samed abime oy veriyomrum büyük gülücük
iyi aksamlar
ben de oy kullandım oyum Wakabayashi yedir.
katıldıgımızda sağolsun herkes sıcak davrandı. ancak Wakabayashi farklıydı.
herkese teşekkurler. özellıkle sana Wakabayashi
teveccühünüz hocam teşekkür ederim
hacım hocamızıda ekle anket 'e göz kırpma
bilmiyorum anket değiştirmeyixD
ama samed abi kinq
Kinq Wins~
normalde black cat falan eklerdik
onlar unutulmaz
kojiro hyuga falan ustalar.
ama onlar aktif değil fanficcimiz yani kojiro hyuga 1 kez daha gelse neleri vermezdimxD
adam efsane çünkü
genel anlamda aramızda en eski Wakaki Koutei ozandır. site smf iken bile vardı. nicki hyugaydı ilk..
eyw.kanka asıl 10 numara snsn ...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL