Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: Ps 2 Oyunun Çalıştırılması (Resimli)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
indirdiğiniz rar dosyalarını ayrı bir klasöre koyun

[Resim: adsz1rr9.png]
[Resim: adsz2or5.png]
[Resim: adsz3zm0.png]
[Resim: adsz4yo5.png]

Alıntıdır...
Merhaba. Yeni katıldım aranıza. Önceki sitelerde de vardım ama pek yazmıyordum.
Bir şey soracam. Bu PS2 oyununu çalıştırabilecek herhangi bir emulator var mı acaba?
var kardeş yakında siteye koyulacak merak etme ama pcde zor çalışır
hakkı anlatım süper saolasın
ps2 tsubasa oyunu sırf zamanlama zamanlama yapamassan dışarı cıkıo dırek toğ 1 tanesını tutturursan dırekten donuo
2 tanesını tutturursan genellıkle kalecı tutar ama o kalecıye gore deısır.
bn bsey srcam bu ps2 oyununu pc de oynuyamıyo muyuz ck merak edıyorum he bu arada br captain tsubasa hayranıyım
oynanıyo tabıı kı oynanmazmı.emulatorunu ve oyununu siteden indirebilirsin ama baya uzun surecektır
ya pc de çalışsa daha iyi olcak ya
ps2 olmayanalar üzülür benim gibi
pc için emülatör olsa
rahat rahat oynardık ya
kingeses Yazılan:ps2 tsubasa oyunu sırf zamanlama zamanlama yapamassan dışarı cıkıo dırek toğ 1 tanesını tutturursan dırekten donuo
2 tanesını tutturursan genellıkle kalecı tutar ama o kalecıye gore deısır.
oyunda sadece 3 gritical yaparsan ilk macta gol atabılıosun onun dısında oyun sana bi tane gol verıyor cizgifilmdeki ilk takım 2.takımdan daha zor !!!
oyun biraz karmasık ama öğrendikten sonra kolay sen sadece zamanlamayı iyi yap gerisi kolay ilk macta zorlanıosan tsubasaya kaleci morizakiden orta sahada bekleyıp pas alma sona sakla gol atarsın ben ılk oynadımda ılk yarıda yaptım benden sonra nıttada da denıyoı ve mutlaka atıyo nıttayı yenmek istiyosan ona vurusu deneme sansını werme bu arada not kalecı o suta hiç bişey yapmıyor
Ps3 de çalıştırmıyor oyunuüzgün
niksel Yazılan:Ps3 de çalıştırmıyor oyunuüzgün

bide ps2'de dene büyük gülücük
Cyclone Yazılan:
niksel Yazılan:Ps3 de çalıştırmıyor oyunuüzgün

bide ps2'de dene büyük gülücük

onda çalışır
oyun üzel süper ama kusursuz değil çok kısaben oyunu aldım p2 ye koydum 8 saat sonra cd tamamen bitmiş olarak çıktı ps 2imden ben nes te ki oyunun hikayesini bu görüntü kalitesi ve formatında görmedikçe tsubasa hakkettiği değeri buldu demeyeceğim
çok güzel anlatmışsın hakkı saolasın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler