Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sıkıntılarımızı,sorunlarımızı,dertlerimizi paylaşalım
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2

Sodakazam

arkadaşlar sıkıntılarımızı,dertlerimizi paylaşalım.
hem biribirimizi daha iyi tanıma fırsatları olur.
hiç utanma çekinme gibi şeyler olmadan kardeşçe arkadaşca birbirimizin derdine derman olalım.
bu konudaki amaç bu sitedeki herkezin birbirine destek olması.

Sodakazam

ilk olarak ben paylaşmak istiyorum
ben daha küçükken dördüncü sınıfa giderken bir kıza aşık olmuştum. adı ışılaydı
abisiyle arkadaş oldum ama abisi gerçekten çok kötü birisiydi
abisi ışılayla çıkmam izin verdi çıktık sonra zaman geçti 5. sınıfta baskilden elazığa taşındık
elime fırsatlar geçti onu görmek için ama ben gitmedim 4 yıl geçti onu sans eseri gördüm içimdeki aşk tekrar alevlendi derken öğrendimki 2 gün sonra bursaya taşınıolar. iş işden geçmişti
ben geçen yaz oonu hep aradım eski arkadaşlarından tlf numarasını istedim kimse vermedi
şimdide çok pişmasnın gerçekten onu çook özledim
yani içimdekiler o kadar acıki buraya anltamakla onu hatırlayıp zorlanıyorum elim klavyeye bile zor gidiyor herneyse ben onu hep aramaya devam edecem onu bulacam ensonun da ama ya bulduğumda o beni istemezse diye korkuyom inşallah ta bulurum da beni ister allah tüm sevenlerin yardımcısı olsun.
ben hangı bırını anlatsamkı hayatım baslı basına dert zaten büyük gülücük

Sodakazam

hepsinide anlat kardeşim sabaha kadar dinlerim ben ve beraber bir çere bulmaya çalışalım.
benim kızlarla pek alakam yoktur hiç kızlada çımadım zaten .
benim derdim bir arkadaşla:
Bir kız adı :Allah belasını versin NEŞEgülücük1
Bu kız sene başladığından beri başımın belası ben lise 2 öğrencisiyim ve bu belalı kız benim bu sene arkadaşım oldu bu . kız benim 4 defa disipline ve hıcamdan azar işitmeme sebep oldu elimden gelse bi kaşık suda boğacağım bu kız beni sevdiğim bi kızdanda soğuttu artık kızlara çok uzağım.bir ara bunu tekme tokat sınıfın ortasında dövdüm bunun 20 yaşında sözlüsü gelmişgülücük1 şansa bak ben o gün okula gelmedim keşke gelseydim 2 ün sora tekrar geldi b,z bunu 10 20 kişi sınıfın arkasına çektik ve temizced dövdük ama içimdeki kızgınlık hala alevli o kız elime geçmiyor geçse naapacağım Allah bilir.ben dövemöiyom ama Ceyhun bu işlerde usta ona devrederim artıkbüyük gülücük

Sodakazam

sana tavsiyem hiç bulaşma eğer bulaşırsan belalar ardı adına gelir

ven bunları yaşadım ve en sonunda uzaklaştırma cezası aldım
ama yinede sen bilirsin
Ben anlatmaya kalkarsam tam 2 sayfa yer kaplar.

Sodakazam

olsunya anlat
dinleriz
ben ne olursa olsun hesabımı sormalıyım yada Ceyhun halletsinbüyük gülücük

Sodakazam

valla ben kimsenin kendi fikrine karışamam ama sana güveniyorum bu işi bitir.
arkandayım. kardeşim
Sayfa: 1 2
Referans URL