sizce tsubasamı iyi yoksa diazmı seçtiğiniz kişinin nedeninide yazın.
herkez eşitir dior ama bence
tsubasa daha iyi çünkü o azmiyle bir de herşeyi kopyalıyabiliyor.
ve son noktamı koydum

D
EVET YETENEK BAKIMINDAN EŞİTTİR BENCE AMA TSUBASA DAHA ÇOK KAZANMA RUHU İNANCI GİBİ HIRS YAPMA FELAN DİAZDAN BU KONUDA DAHA İYİ OLDUĞU İÇİN TSUBASA DAHA İYİDİR BEN AMA BU ÇİZGİFİLMİ İZLEDİĞİMDEN BERİ HİÇ TSUBASAYI SEVEMEDİM BEN HİÇ Bİ FİLMDE BAŞ ROL OYUNCUSUNU SEVMEM HEP ORDAKİ İKİNCİ ADAMLARI SEVERİM HYUGA GİBİ.
_Tsubasa_ ve t@rk@n 1. uyarınızı aldınız forumda büyük harfle yazı yazmak kesinlikle Yasaktır!
okumada zorluk çeken arkadaşlarımız olabilir ama kural kuraldır uyacaz.
Bence tabii ki Tsubasa daha iyi. Çünkü Diaz'ın Drive Şutunu Wakabaysi tutabiliyor. Ama Tsubasa'nın Drive Overhead Kick şutu ve Drive Şutu Diaz'ın şutlarından çok daha iyi.
tsubasa diazdan 100 kat daha ii cyclone sutu yeter

ewet cycloneyi peleden ve tsubasadan başka kimse çekemiyor
o zaman siz ct4 oynamamışsınız demektir ki oyunda diaz cyclone hatta neo cyclone bile çekiyor.
ama ben tsuyu sevmediğimden diaz diyorum

Kojiro Hyuga Yazılan:o zaman siz ct4 oynamamışsınız demektir ki oyunda diaz cyclone hatta neo cyclone bile çekiyor.
ama ben tsuyu sevmediğimden diaz diyorum 
evet zaten ct4 te tsubasa diastan görüpte tekrar geliştiriyor cyclone bence tsubasa her zaman çok iyi ama diasın verkaçla ceza sahasına giripte vurduğu topuk vuruşu hoşuma gidiyor
Hyuga_Liverpool Yazılan:Bence tabii ki Tsubasa daha iyi. Çünkü Diaz'ın Drive Şutunu Wakabaysi tutabiliyor. Ama Tsubasa'nın Drive Overhead Kick şutu ve Drive Şutu Diaz'ın şutlarından çok daha iyi.
evet bence tsubasa yenilmek nedir bilmiyor

D
Bu konunun yeri anket bölümü değilmi? Sonuçta birçok karşılaştırma gibi bununda orada olması gerekiyor..
tsubasa dizdan daha iyi sonuçta adam ana karakter
zaten daha iyi olmak zorunda ana karakter olduğu için kimse tsubasadan daha iyi olamaz