Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arthur artunez coimbra fanları buraya
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
ct2'nin korkulu oyuncusu arthur artunez coimra ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz
tek kelime ile harika ama ct2 de biraz fazla abartmışlar ikinci yarı girmeler falan okadar da deil büyük gülücük
böyle daha iyi bea ilk yarıda girip seni bozgunamı uğratmasını istiyon.zaten ilk yarıda santana ve zagalodan bıktım bide bu olsaydı tam olurdu .
Futbolun en hızlı oyuncusu.
vs_21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Animenin en hızlı oyuncusu.

coimbra animede yok kiüzgün

ben bu coimbranın fanı filan değilim ct2de çok zorluyo beni taktik filanla geçiyorum ama şutu çok güçlü
Tsubasa Ohzora Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
vs_21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Animenin en hızlı oyuncusu.

coimbra animede yok kiüzgün

ben bu coimbranın fanı filan değilim ct2de çok zorluyo beni taktik filanla geçiyorum ama şutu çok güçlü

Ben öyle demedim ki. Dil Dil Dil
Coimbra NereLi? büyük gülücük Hangi Takımda Oynuyor Ct 2'de?
Konuya açıklık getireyim 1:Coimbra Animede Yoktur sadece Oyunlarda vardır.
2:Brezilyada oynamaktadır.

yorumum:Bana kalırsa ct oyunlarında tüm kalecilere gol atabilen harika bir oyuncu ve herkeztende hızlı koşuyor.
coimbra'ya gıcığım, sadece 35 dakika oynayıp bu kadar fazla gol atması beni deli ediyor. Ayrıca onun oyuna girmesiyle Santana nın ve diğer brezilyalı oyuncuları önemsizmiş gibi gözüküyor: kaleci Gertize tutsun, Coimbra gol atsın oh ne ala, bence o olmasa Brezilya maçları daha keyifli olur.
işte benım adamım esrarengız adam artHur coimbra tek kelıme ıle super ct 2 de esrarengız tavırları da ona daha bır ayrı karızma katıyor gercekten super
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL