Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ct2- Wakabayashi hakkinda oneri
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
Bence ct2'de wakabayashi bile zayif kaliyo,23 takimdan sonra ne versen yiyo hatta 17 takimindan 4 tane yemislii bile var.Bana gore oyun su sekilde olmaliydi-wahabayashi'ye ek ozellik olmaliydi,ceza sahasinin disindan gelen toplarin hepsini kurtarmaliydi,ve de bence fransa maçindan sonra ortaya çikmaliydi ,oyle hemen diil.Bu benim dusuncem,tsk.
bence de ct2'de Wakabeyashi'yi güçsüz yapmışlar (muhtemelen oyunlar zorlu geçsin diye, ki bence yanlış bir düşünce), ceza sahası dışından gol yememe özelliği olmalıydı, buna kesinlikle katılıyorum. Ama belli bir maça kadar Genzo'suz oynamanın keyifli bir tarafı yok bence.
ya da belki de ct2'de Wakabeyashi'nin devamlı sinirlenmesini sağlayan bir hile de vardır. Eğer varsa ve bunu bilen bir arkadaş varsa Allah rızası için paylaşsın.
lütfen flood yapma Matsuyama!

bence böle olmasının tek sebebi oyunun zorlaşması için çünkü dünya kupasında neredeyse her vole kafa gol oluyor,bu çok saçma geliyo bana ve wakashimazunun direkten basıp atla özelliğide wakabtan daha iyi levele sahip oluyoruz.Ama Tsuabsafan.Team hackte buna bi son verecem büyük gülücük
Wakabayashi'nin o kizma ofseti war mi acaba da bulalim.Ne iyi olurdu olsaydi,hikaru matsuyama kardes,neden belli bir takimdan sonra ortaya çiksin diyorum biliyor musun,çunku çizgi film'de de son maçta gorev yapmisti hatirladim kadariyla,ayrica bi dusunsene takimlar dahada zorlastikça,wakashimazu artik her topu yerken,sen "bu maçi nasil alicam" diye dusunurken birden Wakabayashi çikar ortaya,ama daha guçlu bi sekilde level'lri daha yuksek.Nasil olur acaba?
Bir oyun oynamıştım; Robert miydi neydi orda bekle ki as kaleci gelsin.zulüm gibiydi.
Şöyle bir şey yapabilirsin : Nereye kadar Genzo'suz oynamamız gerekiyor diye düşünüyorsan o maça kadar Ken'i kullan. Ben bazen öyle oynuyorum, çok da keyifli maçlar olabiliyor. Ayrıca Ken ile Genzo arasında öyle uçurumlar yok. Hatta benim fikrimce Wakashimazu ct2'de daha iyi.
Valla senin düşüncen baya iyi idjo.
bencede wakabayashiyi güçsüz yapmışlar ct4 teki gibi olmalıydı o oyunda süper yapmışlar adamı
abi ben brezilyanın kalecısıne gol atamadım büyük gülücük Bence wakabayashi'de onun gıbı bısey olmalıydı
ya wakab daha iyi beyler daha neyi tartışıyoruzbüyük gülücük
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL