tsubasanın en büyük rakibi olan carlos santana ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz
hayalimdeki takımda görmek istediğim ilk forvet oyuncusudur Carlos Santana. inanılmaz güzel çalımlar, Tsubasa nın ki kadar sert "over head kick", "flying drive shot", "mirage shot" tek kelimeyle mükemmel bir oyuncu. Aynı zamanda ct 2 de oynamaktan en keyif aldığım takımın kaptanı : Flamengo.
ben bir yönünü severim tsuya yenilgisini kabul etmesi
Carlos Santana bana göre ender forvetlerden birisi. Neden mi? Çünkü _Tsubasa_'nın da dediği gibi yenilgiyi kabul edebilen ve karşı tarafa saygı gösterebilen bir oyuncu. Özelliklerinden bahsedecek olursam; çalımları çok estetik, şutu bir harika. Diyeceklerim bu kadar.
geçemeyeceği hiç kimse yoktur(tsubasayıda geçmeyi başarmıştır).Şutlarıda çok etkilidr.Zaten lakabıda soccer Cyborg'tur sanırım futbol makinasi anlamına geliyodu yanlış hatırlamıyorsam her yönüyle harika bir oyuncu.
Carlos Sanatana için ne söylense azdır onun mükemmel tekiniği çalımları vuruşları v.s Ctde En Hayran olduğum Futbolcudur
carlos santanayı çok severim karizmatik ayrıca çalımlarıda çok etkili
tsubasanın en onemlı rakıbı her ne kadar schneıder gıbı gozuksede aslında santanadır.carlos tam bı calım makınasıdır,gecemeyecegı adam yoktur bu yuzden ona brezılyada cyborg lakabı takılmıstır.
çok yaratıcı müthiş bir forvet
ct3 de cok sevmıyorum ama anımede super bı oyuncu...
Bazen dusunuyomda bu adam tsubasadan bıle daha ıyı diyorum Özellikle tornado skywing şutu görünce cok etkilendim