Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: Ct 2 türkçe için önerilerim.!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Mesala ct 2 de oynarken maça başlamdan takımın yıldız oyuncuların birbirine meydan okumaları. Mesala genzo: bana asla gol atamazsın. Pier, tsubasa, coimbra, kurtarış yaptığında güzel bir konuşma asla gol atamazsın. veya zor çıkardığı bir şut için, iyiydi ama gol atamazsın gibi. gol yediğinde değişik diyoloklar. iki takımın yıldız oyuncular arasındaki diyoloklar . maç içinde. diyaloklar. mesala gol attıktan sonra karşı takıma diyalok güzel olur. Özel maçlar ve normal maçlarda. mesala atamadığımız bir gol pozisyonundan sonra hayır nasıl atamadım gibi değişik tarzda kelimeler. mesala hiyuganın çizgi film de olduğu gibi sert uslup kullanması. mesala.hiyuga : Çalım atarken durdurmak isteyen oyunculara için Çekil önümden aptal gibi. kimse beni durduramaz gibi.>( ve bunun gibi maç içinde diyalokların artıp.çok zevkli hale gelir.maçlarda oynadığımız takımın maksimum değilde yarısı gücünde olursa maçlar daha çekişmeli geçer.göz kırpma istediğimiz ouyncuları seçbilmemiz. böyle güzel diyaloklar katılınca. özellikle kalecilerin posizyonda şutu kurtarmadan önce veya sonra konuşması sadece bizim takım olabilir.karşı takımda olursa fena olmaz.göz kırpma her maç güzel olur. renk katar. moderatör arkadaşlara önemle duyrulur. mükemmel bir hack oyun olur. harika olur. slm. iyi çalışmalar.
gerçekten güzel diyaloglara daha önce bu kadar değinen bir yazı okumamıştım. Hoş olur aslında ama mümkün mü orası benim uzmanlık alanım dışında. Özellikle maç sırasında durup konuşmalar bana imkansızmış gibi geliyor ama yine de belli olmaz, bu hack işinde uzman arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler.
harbidende çok güzel olur çok iyi düşünmüşsün
Gerçekten çok güzel olur öyle olursa.
Moderatör arkadaşlar dikkatte alırlar. inş. olursa harika olur.
moderetörler harika biçimde hex bilmek gibi bir olasılıkları yoktur 1
2:Böle bişi olabilirmi bilmiorum yani diyologları değiştirebiliyoruz fakat sahneleri değiştirmek sanırımki imkansız belki sahne çıkarma olabilir fakat sahne ekleyemeyiz tahminimce göz kırpma
yeni güzel ct 2 hsck oyunla güzel olur.slm.
bunu yapman zor hatta hex ile imkansız ancak tecmonu ct2 yaptığı programla bunu yapabilirsin o kadar.
Aslında gerçekten harika bir düşünce. Fakat hex ile sahne eklemek imkansız. Fakat Kojiro Hyuga'nın dediği programı bilmiyorum. O programı bulursam ilgilenirim.
Katılıyorum sana kardeşbüyük gülücük
Sahne eklemek imkansız.Hex Editor'de böyle birşey olsa çoktan yapılırdı.Zaten bir ara değişik bir hack oyunu yapılıryordu.göz kırpma
inş. olur. tam olmasa da ona yakın olur . Apox hangi hack oyundan bahsediyorsun. Sitedekilerinden hariç yeni hack oyun mu yapılıyor.
Referans Adresler