Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ct2 de Otomo takımı olmalı mıydı?
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Nankatsu'ya katılmış olan Otomo takımı oyuncuları Urabe, Kishida ve Nitta kendi takımlarında mı kalsalar daha keyifli olurdu? yoksa Tsubasa'nın yokluğunda onlarsız Nankatsu çok mu zayıf kalırdı?
otomo olmalıydı bence nankatsuya misaki yeter gülücük1 (Tam bir Misaki hayranı olarak her maçı neredeyse misakiyle geçerim)
Kesinlikle aynı düşüncedeyim. Ben de gerçek bir Misaki hayranıyım. Özel şut olarak sadece Jumping Volley şutu olsa da farketmez benim en sevdiğim oyuncu. Hem ct2 de ilk maç Nankatsu vs Otomo çok güzel olurdu. Bu şekilde Nitta'nın değeri de artardı.
evet katılıyorum hem nittayla kapışmak ayrı bir keyif verirdi.Aslında misakiye farklı bir özel şut verilebilir yada en azından yüzde yüz özel bir çalım yeteneğini hakediyor her seride çalımlayamadığı oyuncular sınırlı hem movilerde hem serilerde muhteşem misaki olmadan bir japonya hayal bile etmek istemioyrum tek kelimeyle herika ötesi bir oyuncu(bir movisinde tsubasaya özel pas atıyor zaten,bence ekleyebilirlerdi)lafı çok uzattım galiba ama misak hakkında sölenecek o kadar çok şey varki hastasıyım MİSAKİ'nin(bu arada güzel bir anket tebrik ederim.)
Misaki konusunda %100 aynı düşünceyi paylaşyormuşuz. Kesinlikle Misaki'ye de özel şut ya da en azından özel bir çalım eklenmeliydi. Zaten gerçekte "Boomerang Shoot" u var ama ct2 de konulmamış. Ct2 oynayanlar iyi bilir; Kojiro ve Tsubasa'dan sonra (Misugi'yi ayrı tutuyorum) en sert şut çeken oyuncumuz Misaki'dir. Ben en azından özel çalım eklenmeliydi diye düşünüyorum. Zaten sırf bu yüzden bir konu açmayı düşünüyorum : "hayalinizdeki ct2 ; ne özellikler konulmalıydı " diye. Bunu nereye açmalıyım?
Ben de size katılıyorum.
otomo oyuncuları olmadan nankatsu çok güçsüz kalırdı tsubda yok zaten
olmalıydı bence
Referans URL