dünyanın en iyi kalecisi olan genzo wakabayashi ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz
on numara kaleci hem karizmatik hemde çok yetenekli

sezgizleri ve reflexleri muhteşem bir kaleci tabiki en sevdiğim kaleci S.G.G.K Genzo Wakabayashi!
tek kelimeyle muhteşem bir kaleci. Açıkçası ilk seride Wakabeyashi sakatlanmasaydı Nankatsu bütün takımları çok rahat geçerdi, Misugi de buna dahil. Benim en sevdiğim özelliği ceza sahası dışından gol yememesi, herhalde ona ceza sahası dışından gol atan yok, Tsubasa bile atamadığına göre. ama yine de benim favori kalecim Wakashimazu.
wakabayashi müthiş bir kaleci ct 2 yi bu adam yüzünden bitirdim
mükemmellllll bir kaleci en sevdiğim kalecidir kendizi bazen onu örnek bile allıyom
wakabayashinin şapkası yeter olumm!
Bence en iyi kaleci Genzo. Bu söz herşeyi açıklıyor zannedersem.
Animede evet,en iyi kalecidir.Ct2 oyununda ise normal bi kaleci gibi gol yiyo,iste ona cok sinirleniyorum.Favori kalecimdir kendileri

(bende kaleciyim de)
valla bende onun sayesinde şapka takıom
şimdiye kadar hep okul kalecisidim
şimdi 1. amatör kümede kalecilik yapıom ve hep şapka takıom
genzo wakabayashi en sevdigim karekterdi tsubasadan daha çok severdim.Sonra yurt dışına gitmesi Almanyaya beni hayal kırıklığına ugrattı.Baya bölüm görülmedi...Ama son maçlarda buluşmalrı ve kaleye geçmesi animeye olan sevgimi daha da arttırmıştı..
ya gercekten bu wakabı aslında tsu gıbı baskahraman falan yapsalardı daha da guzel olurdu bende hastayım ona
ben kendı hayalımın bas kahramanı saten ızledıkce gaza gelırdım bı aralar sapka takıp kalecilik yaptım

Bende şapkasına hayrandım..Beni de baya etkilemişti....Hele kuş kafesi taktigi hala aklımdadır..Ayrıca kaleden çıkıp gol atmaya gitmesi beni bu karekteri sevmeme neden olmuştu..
şapkasının onu ayrı kılıo ondan cok sevıorum