Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hikaru Matsuyama Hakkında Genel Bilgi
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
hikaru matsuyama
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
doğum tarihi : 21 Haziran
Furano takım numarası : 10
milli takım numarası : 12
oynadığı mevki : defansif orta saha
lakabı : wild eagle (vahşi kartal)
Furano takım kaptanı

hikaru matsuyama japonya'nın en güçlü takımlarından olan Furano'nun takım kaptanıdır. Çok yönlü bir oyuncudur, özellikle karşı takımın paslarını ve şutlarını kesmede çok etkilidir. Bu tarz defansif özelliklerinden ötürü Jun Misugi'nin önerisi ile Japonya milli takımının defansındaki en önemli oyuncu haline gelmiştir. Matsuyama bencil olmaktan çok uzak bir karaktere sahiptir, takımının kazanması onun için pek çok şeyden önce gelir. Bu tarz özelliklerinden dolayı mükemmel bir kaptandır. Top kontrolü mükemmeldir ve aynı şekilde pasları da çok etkilidir. Tsubasa'nın Drive ; Hyuga'nın ise Tiger şutuna karşılık Hikaru da Eagle (ya da Kartal) şutu geliştirmiştir, çok güçlü bir zemin şutudur, yere yakın sert bir şekilde kaleye gider. Japonca "arawashishot" diye de bilinmektedir.
ve Hikaru'yu bir an olsun yalnız bırakmayan Yoshiko Fujisawa, ki kendisi daha sonra matusyama'nın kız arkadaşı olmuştur.
Matsuyama Furano takımı ile bir nevi bütünleşmiştir denilebilir, o furano takımı için çok şey ifade eder. Her ne kadar Furano'yu Japonya şampiyonu yapamasa da gerek Tsubasa için gerek Hyuga için her zaman zorlu bir rakip olmuştur. Aynı şekilde Japonya takımı için de vazgeçilmezler arasındadır. Defansif yönünün kuvvetli olması nedeniyle Japonya takımında kaleye yakın oynamaktadır, bir bakıma japonya defansının kaptanıdır denilebilir.
özel yetenekleri : Eagle Shoot, Avalanche Strategy ( çığ, ya da heyelan stratejisi ) avalanche strategy, matsuyama'nın bu ani atak stratejisi ile takım halinde çok çabuk bir biçimde karşı kaleye ilerleyip skor yapabilmektedirler.
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
not : bazı özel bilgiler için (arawashishot gibi) internetteki bazı ingilizce sitelerden faydalanılmıştır. (ingilizceden tercümeler şahsıma aittir.)
teşekkürler emek verip hazırlamışsın,emeğine sağlık!
gercekten guzel bı paylasım yapmıssın teşekkurler göz kırpma
ewt konu güzel bunu da sağbitliyorum
afiyet olsun arkadaşlar.büyük gülücük hikaru'yu tanıtmam şart olmuştu, ama derslerden vakit bulamamıştım.
çok güzel olmuş saolasın
hemşo tek kelimeyle süpersin çok güzel bi inceleme olmuşbüyük gülücük eh hikaruyada bu yakışır zaten emeğine sağlıkgülücük1
eyvallah hemşo. Elimden geldiğince sade, anlaşılır, kısa ama aynı zamanda hikaru hakkında yeterli bilgi vermeye çalıştım. Sağolsun resim koy diye Cyclone'un uyarısıyla da inceleme tamamlanmış oldu. Şahsen benim de hoşuma gitti. Aslında benzer şeyleri diğer arkadaşlar da yapabilirler. Örneğin bir üyemiz Wakashimazu hayranıysa bırakalım Ken'i o incelesin.
çok süper olmuş saolasın emeğe saygı
bnce de çok güzel olmuş shin serisinde tabuni shoot die de geçio
Sayfa: 1 2
Referans URL