Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Captain Tsubasa:Son Vuruş Bölüm 1
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Tsubasa artık futbol hayatının son günlerine gelmişti.33 yaşındaydı ve barcelona'da teknik direktörüyle arası açıktı çünkü son iki yıldır real madrid barça'yı geçiyordu.tsubasa ise artık sadece bir yedekti.eski ortağı olan Rivaul ise futbolu çoktan bırakmış, türkiye'de Sivasspor'un teknik direktörlüğünü yapıyordu.takımına eski arkadaşları Naturezza ve Carlos Santana'yı ve Salinas'ı transfer etmişti.bu üç brezilyalı takıma geldiklerinde sivasspor süper lig'de kalmaya çalışıyordu fakat aradan geçen 6 ayda sivasspor ligde liderliğe ulaşmış, fenerbahçe'ye 3 galatasaray ve beşiktaş'a 5'er puan fark atmıştı.son hafta maçı fenerbahçe'yleydi.fenerbahçe türkiye'nin en iyi üç oyuncusu kaleci kaptan Mahir Cehavir, forvet Hüseyin Alptekin ve orta saha Ulaş Ayna'ya sahipti.maç çok çekişmeli başlamıştı.3. dakikada Naturezza'nın şutunu son anda Mahir çıkartıyordu.7. dakika'da ise Ulaş 35 metreden çekiyordu şutunu Salinas son anda topu kornere çelmişti.ortayı yine Ulaş açtı Hüseyin kafayla topu Salinas'ın solundan ağlara gönderdi.

Türkiye'de bu maç oynanırken İspanya'da da aynı anda Tsubasa Barcelona formasıyla son maçına çıkıyordu.1 ay sonra dünya kupası vardı.kupadan sonra ise Tsubasa futbolu bırakma kararı almıştı.İspanya'da Real Madrid çoktan şampiyonluğunu ilan etmişti.Barcelona ise Uefa kupasına katılabilmek için son maçında Valencia'yı yenmek zorundaydı.

ilk bölüm sonu.bakalım fenerbahçe sivassporu yenebilecek mi?yoksa sivasspor ilk kez şampiyon mu olacak?peki ya tsubasa son maçını kazanabilecek mi?hepsi bir dahaki bölümde.severseniz devamı gelecektir arkadaşlar büyük gülücük
eline sağlık kendi paylaşımını yaratmak gibisi yok tekrar eline sağlık
saol guzel sayıLır ama buranın en kraL fanfıcı Tsubasanın degişimi yanı beNım büyük gülücük büyük gülücük büyük gülücük
eline sağlık kardeşim. Emek verip yazmışsın, bu benim bakış açımla çok değerlidir. Ayrıca çokta güzel olmuş. Şahsen Tsubasa emekli olunca neler olacak merak ediyorum. Devam çalışmalarını da bekleriz.
farklı bir çalışma olmuş gerçekten emeğine sağlık.

öneri:Bundan sonraki çalışmaların biraaz daha uzun olursa iyi olur,tabi çokta uzun olmasıngöz kırpma
sağolun arkadaşlar.cyclone uzun yazardım fakat ilk bölümle arkadaşları sıkmak istemedim.ayrıca coimbra iyi bir yazar asla kendini övmemeli bence.
biz tsucular fanficlerden sıkılmayız büyük gülücük hele bunun gibi başarılı fanficlerden.

Hikaru.Matsuyama

hiç fena değil arkadaşım.inan biraz daha geliştirirsen kendini çok daha iyi şeyler çıkarabilirsin.arkandayım.ve buradaki gördüğüm potansiyeli en iyi hikayede bu gülücük1
sağol arkadaşım.geçen gün yeni bölüm yazıyordum fakat elektrikler kesildi.emeklerim boşa gitti.
süper olmus ellerine sagl1k
Sayfa: 1 2
Referans URL