Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: TSUBASANIN DEĞİŞİMİ VOL.6
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Evet o gunler gelMıstı sampıyonlar lıgınde 2.tur macları oynancaktı SaLı guNu ıLk mac barceLona-chelsea macıydı herkes gercekten acaba mac nasıl sonuclancak dıye merak ıcındelerdı ılk mac ıNgılterede ıdı trubunler tıklım tıKlım doluydu barceLonanın gorkemlı futboLcuları sahaya cıkmıstı 10 numara MisaKi 9 Numara Hyuga 11 Numara coimbra Ve 8 Numara carLos santana taKımın yıldızları kendı aralarında kOnusuyorlardı cheLseaLı furbolcular ıse bu futBol cambazları karsılarında ne yapacaklarını dusnuyorlardı Ve santrada cheLseaLı futbolcular hakem ısaretını verıyor ve mac baslıyor evet macın temposu bır anda yukselıyor chelsea atakta chelsanın 10 numaraLı futbolcusundan cok sert bır sut ve top kalecıde kalıyor uzun bır pas verılıyordu ılerde ıste o coimbra topa sahıp oluyor

-Coimbra:Benım sutum gelıyor Mach Şut ! ! !

ve top ınanılmaz bır seKılde kaleye gıdıyor kımse durduramıyor cok sert bır vurus ve kalecı zıplıyor ve top aglarda goLLLLL dk 35 coimbranın attıgı gol ıle Mılan 1 chelsea 0 oluyor

-MisaKi:Harkasın coimbra ! !
-Hyuga:Supersın adamım coimbra
-CarLos:İşte benım arkadasım

dıye coimbraya kosuyorlardı ve ıLk yarı sona ermek uzereydı artık ve ılk yarı sona erıyordu taKımlar ıcerı gıdıyorlar gercekten trubunler mactan cok umıtsız.Ve ıKıncı yarı barceLonaLı MisaKi ve Hyuganın vuruslarıyla baslıyor ardı ardına barceLona atakları Hyuganın ortası carLos santana bır kafa ve goLLL oluyorr skor 2-0 oldu barceLona cok rahat oynuyor dklar artık ılerlıyor ve 87. dk dayız MisaKi topla hareketlendı MisaKi

-MisaKi:İşte gelıyorummmm ! ! ! !

cok sert bır suttt ve kalecı zıplıyor ve mısaKının vurusu goLLLLL top bır kez daha chelsea agların da gercekten barceLona ıcın cok kolay bır mac oluyorr

-Misaki:İşte bu kadar

dıyor ve hakem saatıne bakıyor ve son duduk gelıyor sampıyonlar Lıgı ılk macında BarceLona:3 CheLsea:0 cok rahat bır mac kazanıyor barca goller;Coimbra,carLos,MisaKi’ den gelıyor.Macın ertesı guNu butun herkes bu macı Konusuyor her yer barceLonanın ne kadar rahat kazandıgını Konusuyor Tsubasa tabı macıN skorunuı gorunce daha da endıselenıyor kendı kendıne Bunlar ne kadar gucLu artık yenılemez bır taKım oLmuslar ısımız cok zor olacak tabı once bayern munıch gecmemız gerek dıyordu ve san siro da dev mac baslamak uzereydı tabı herkeste endıse vardı cunKu bu macta tsubasa ohzora yoktu sene basından berrı ılk kez mıLan maca tsubasasız cıkacakdı gercekten ılgınc bır mac olacak gıbı tsubasa yedekler arasında asLında macta oynamak ıstedıgını belırten tsubasa teknık dırektor tarafından gerı cevrılen bu karar mılan trubunlerını endıselendırıyordu Tsubasa ıse hocasıyla tartısıyordu

-Tsubasa:Bu macta oynamam gerek ben olmazsam sansınız yok ! ! !
-Teknık direktör:Tsubasa bu macta yanımda bana eşLik edeceksın sana dıer maclarda da ıhtıyacımız var senı rıske atamam dıyordu
-Tsubasa:Bu macı gecemezsen obur maclar dıye bırsey olmuycak

dıyordu tsubasa cok sınırlenmıstı ve kenarı terkederek soyunma odasına gıtmıstı onu durdurmak ısteyen arkadaslarını iten ve tersleyen tsubasa bensız bır hiçsiniz bugun burda yenıleceksınız kafamı cevırıp bakmıycam bıle dıyerek ıcerı gıdıyordu.Takımın bıtun moraLını bozmustu Tsubasa ve artık duduk gelmıstı ve maca MıLan baslamıstı Trubunlerde MoraLsız dı pek fazla tezavurrat yapamıyorlardı ve macta sok mutHıs bır atak bayern gelıyor dk 10 ınanılmaz bır atak 10 numaralı bayernLı cok sert bır sutttttt ve kaleye gıdıyor ve goLLLL bayern Munıch 1-0 onde san sıro sustu ınanılmaz bır sey bayern munıch cok erkeN buldu goLu trubunler tsubasayı arıyor dk lar ılerlıyor ıKıncı yarının son anları artıK herkez bayern munıch mı kazandı acaba dıye mırıldanıyor teknık dırektorun hıc bır caresı kalmadı tsubasayı sakat sakat oynatmak tan baska ve soyunma odasına ınıyorlar o da ne Tsubasa orda yoK Tsubasayı soruyorlar ve Gorevlıler Tsubasanın stadyumdan cıkıs yaptıgını soyluyorlar orda herkes donup kalıyor Tsubasa gozunu kırpmadan taKımını bırakıp gıdıyor hemde hıc uzulmeden ve soyunma odasında bır not tsubasadan

-Tsubasa:Ben sana demıstım benı basta oynatcaktın bunların olacagını solemıstım sız bensız bır hıcsınız ha ha ha ! ! !

dıyerek bıtırmıstı Notunu teknık dırektor adeta sok oLmustu ve macta sona ermıstı san sıroda MılaN kendı evınde bayern munıche kaybedıyordu trubunler Tsubasa dıye bagrıyordu ama Tsubasa stadyumda deıLdı.Ertesı Gun çizmede yanı ıtalyada haberler patlamıstı Mılan yonetımı bu olanların medyaya yansımasını ıstemıyorlardı fakat yıne de yansımıstı gazetelerde Tsubasanın yaptıgının ne kadar cırKınce oLdugu yazılıyordu Tek ıtalyaya deıL butun dunyada bu haber calkalanıyordu dolayısıyla MısaKı Hyuga da haberı duyMustu hepsı sok olmustu bunları yapan tsubasamı dıyorlardı herkes soktaydı ve ertesı gun tsubasa basın toplantısı yaptı teknık dırektorumuzden memnun deıLım ya o gıder ya ben demıstı herkes saskına donmustu adeta yonetım ne yapacagını dusunuyordu Tsubasayı kaybetmek bır ıntıhardı mıLan ıcın o yuzden teknık dırektorden vaz gecıcekler gıbı gozukuyorlardı ve Mılanın teknık dırektoru Tsubasanın ıstegı uzerıne taKımdan gonderılmıstı herkes Tsubasanın taKımdaKı agırlıgını konusuyordu Ve Mılanın basına Roberto getırılmıstı Tsubasanın kucuklugunden berrı oLan hocası roberto Mılanın basına geLdı.

Evet işler ıyce karıstı Tsubasa bakaLım voL.7 de bayern muNıchı gecebılcekMı yenı teknık dırektor Roberto ıle Tsubasa neler yapcak MisaKiLi HyugaLı barceLona cheLseayı eleyıp ceyrek fınale cıkacaklarmı hepsı vol.7 de gorusmek uzere

Valla işler artık çok zor Roberto Hongo'da geldi tamam artık vay misakinin haline büyük gülücük
Valla çok güzel gidiyor. Ama tamamen karıştı işler. Misaki'ye bol şanslar. büyük gülücük
bence artık misakinin bi şut stili olmalı storm şut gibi.Bu arada ben sizin gibi düşünmüorum Tsubasa Robertoyuda takmıcaktır bence büyük gülücük
çok güzel bi yapıt yaagülücük1 insanı deli eden bi yanı var süpersinbüyük gülücük
çok süper ya bence ceyhunun dediği gibi roberto yu dar takmaz tsubasa
güzel olmuş
Referans URL