Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eru shido pierre fanları buraya
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
fransanın en iyi oyuncusu,kaptanı ve en yakışıklı futbolcusu ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz
aniemdeki en iyi çalım atabilen harika bir kaptan bence herkez çok küçümsüyor ama Tsubasayı ne diaz nede Schneider geçmiştir sadece Pierre geçebilmiştir bunuda unutmayın göz kırpma
Fransa nın tek bir şeyi varsa o da hiç kuşkusuz kaptanları Pierre. onun gibi bir oyuncuları daha olsa bence Japonya yı yenebilirlerdi, ama bir tek Pierre le ve de Lui nin forvetteki çabalarıyla olmuyor. Pierre son derece teknik bir oyuncudur, zaten çektiği o mükemmel Slider şut da bunun ispatı. ve benim favori şutum. En önemli rakibi ise Misaki. Yalnız ct2 de Lui ile birlikte vurdukları SliderCannon şutunu animede görmedim. Var mı yok mu bilmiyorum, herhalde Ct oyunu için özel hazırlanmış bir şut, ve de çok güçlü bir şut, açıkçası bu şut olmasa Fransa yı yenmek çok kolay, çünkü Genzo gerek Slider olsun gerek Cannon şut olsun rahatça kurtarıyor. Pierre hayalimdeki All star ın 8 numaralı orta saha oyuncusudur.
bence çok karizmatik bit tipe sahip büyük gülücük
çok yetenekli herkesin takımında olmasını isteğidi bir oyuncu çok hırslı ve takımını motive etmeyi iyi biliyor.
en iyi oyunculardan fakat shin serisinde tsubasa yerine misaki ile uğraşması ve ingiltere maçındaki kötü performansı nedeniyle ne kadar iyi bir oyuncu oldugu bilinmiyor...
fazla söze gerek yok centilmen yakışıklı çok iyi çalım atabilen ve kalecinin moralini düşürebilen bir oyuncu
herşeyi ile mükemmel
Çok sevdiğim bir oyuncu en sevdiğim 1.oyuncudur.
yakısıklı kızlar ona hayran cok iyi calım atar animede kalecileri slider shootu ile geçer napoleon ile efiel attack ları wardır ct2 de beraber slidercannon weya cannonslider cekerler en büyük rakibi misakidir shin serisinde biraz daha gücsüz gösterilmiştir favori oyuncularımdandır misaki ile cok kapısmıslardır ama bir sonuc bulamamıslardır japonyaya kaybetmesinin nedeni japonyada bir tek tsubasa ve misaki yok fransada bir tek napoleon ile pierre war ama japonyada hyuga misugi matsuyama jito soda isizaki tachibanalar nitta ve daha bir çok güzel oyuncu war fransanın en iyi oyuncusudur ve kaptanıdır ftbolu centilmence oynar hatta bir kere napolen kavga etti diye ona tokat atmıstır (shin serisinnde) babası fransanın baskanıdır onun için cok zengindir ama futbolun parayla alakalı olmadıgını söyler
Sayfa: 1 2
Referans URL