Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: Juan diaz fanları buraya
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
dahi diaz ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz
Juan Diaz tek kelimeyle mükemmel bir forvet (orta saha aynı zamanda, ancak bu kadar golcü bir oyuncuya ben forvet derim) Arjantin dediğimizde akla ilk gelen isim hiç kuşkusuz.Güney Amerika futbolunu temsilen eden iki ülkeden birinin kaptanı. Ben özellikle ct2 de hastasıyım, inanılmaz güzel şutları var: Tsubasa nın ki gibi "Drive Shot", oyunun en orjinal şutlarından "Topuk şutu", "Overhead Kick" ve Pascal olan combisi ile beraber hiç şüphesiz durdurulamaz çalımları. Benim All Star takımımın da 10 numarası ve kaptanı aynı zamanda.
oyun tipim hiç benzemesede en çok sevdiğim karekterlerden biridir şutları çok güzel mevkileri aynı olmasada juan diaz ı maradonaya benzetirim.
Bu adamın tek yönünü severim o da oyunda iken "Juan Diaz Bir Dahiii!" demesi.
çok iyi bir oyuncu az kızdırmadı beni ya neyse yinede severim keretayıbüyük gülücük
tek sölenecek şey ''O Bir Dahi'' büyük gülücük
bende çok seviyorum diazı

Sodakazam

bende severim ama onu tsubasayla kıyaslıolar o tsubasanın yanına bile yaklaşamaz onun 50 şutu olsun ne yazar tsubasanın cycylon şutu var
shin serisinde hıc unutmuyorum tum takımı gecıp wakashimazu'ya cok guzel bı gol atmıstı gülücük1
animenin ve tüm ct oyunularının en iyi çalımcısı
fazla abartma carlosta var micheal var
çok güzel bir oyuncu
bence diaz tsubasadan bile güzel oynuyoo o güney amerikanın dahisi
iyi bir oyuncu ama tsubasa daha iyi
tabi ki tsubasa daha iyi o daha dahi hyugaya kafa golü attırdığı topuk pası mükemmel
Referans Adresler