evet tsubasanın en iyi anlaştığı ve 3 yıl görmediği taro misaki ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz
Misaki mefkaledenin mevkinde bir oyuncu tsubasayla golden combi olarak harika işler başarıyolar.
işte benim orta sahadaki favori adamım. ben Tsubasa yı değil Misaki yi hep tercih etmişimdir. En yakın arkadaşı Tsubasayla inanılmaz anlaşabildiği gibi, başka oyuncularla da gayet uyumlu oynayabilmektedir; örneğin çok yakın arkadaşı Matsuyama gibi. pek çok ct 2 sever Nankatsu takımında Tsubasayı göremeyince eminim hayal kırıklığı yaşamıştır, ama bu benim için tam aksine sevindirici, çünkü adamım Misaki Nankatsu kaptanı pozisyonunda oynamaktadır, ve gayet iyi işler çıkarır. Özellikle "rövaşata" ve "jumping volley" vuruşlarıyla tam anlamıyla hava toplarına hakimdir. keşke bu oyunda Misaki ye yerden bir şutta ekleselerdi. Esasen "Boomerang shot" u bulunmaktadır. Kısacası tek kelimeyle mükemmel bir orta saha oyuncusu Japonya için vazgeçilmez bir eleman. En önemli rakibi ise Pierre.
benim altın ikilim misaki 3. faworim 1 tsubasa 2 wakabiaşhi 3 taro misaki
Taro Misaki, Tsubasa gibi çalım atabilen ve O'nun kadar iyi paslar verebilen bir oyuncu.
bende mısakı yı cok sewerım hele o rovaşota sı dehset bısey ya (genellıkle gol gırıo

)
misaki çok dürüst ve efendi bir kişilik
birde yakışıklı onu unutmuşsun

çalım tekniği falan çok iyi birde özel şutu olsa süper bi oyuncu olacak ama yok
misaki tek kelimeyle süper bir oyuncu
misaki sempatik ve müthiş bir oyuncu ayrıca nankatsuya kaptanlıkda yapıyo
mısakı daha nekadar ıyı olsun saten adam super ama daha ıyı olabılırdı..
ct2 de çalım atmak için kullandığım yegane karakter çok severim bu adamı
çok güzel olabilir ama tsubasayla karşılaştırılamaz onun over head biycle si var
Tsubasa-Misaki Golden Combination
Süperler...