Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kojiro hyuga fanları buraya
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
japon milli takımının en iyi forweti ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz
benim kardesim Hyuga ya hastadir. Onun adina yazayim dedim: Bir kere Hyuga bu animenin en saglam forvetidir ona gore. Ozellikle sutlari ona u unvani kazandirir. ct2 nin de en guçlu forvetleri arasindadir, Tiger ve Neo-Tiger sutlari gerçekten çok guçludur. Kojiro pek çok oyuncunun aksine sadece forvette oynayabilir, onu bir baska mevkide hayal etmek bile zor. Tsubasa ile olan mucadeleleri ise her zaman kiran kirana olmustur.
en sevdiğim özelliği şutları sinirlenince öle bi vuruyoki toplara top gol olupta fileler parçalanınca arkadaki seyircilere ne oluyo çok merak ediorum(heralde 3 ölü 5 yaralı)

Sodakazam

biraz sinirde olsa bende severim
bence hyuga iyi ama taro misaki ondan daha iyibüyük gülücük
Hyuga bence yırtıcı bir forvet maç içinde sinirlenince dediğini yapıyor. Forcedrib apayrı birşey.
raiju şutu muhteşem
serhat özen Nickli Kullanıcıdan Alıntı:raiju şutu muhteşem

Evet aynen katılıyorum, hatta o şut sayesinde Dünya'nın en iyi forveti oldu.
hyuga ct animelerinin en delikanlı adamı bana göre ailesini geçindirmek için elinden geleni yapıyor ve çok asabi bir futbolcu
hikaru matsuyama Nickli Kullanıcıdan Alıntı:benim kardesim Hyuga ya hastadir. Onun adina yazayim dedim: Bir kere Hyuga bu animenin en saglam forvetidir ona gore. Ozellikle sutlari ona u unvani kazandirir. ct2 nin de en guçlu forvetleri arasindadir, Tiger ve Neo-Tiger sutlari gerçekten çok guçludur. Kojiro pek çok oyuncunun aksine sadece forvette oynayabilir, onu bir baska mevkide hayal etmek bile zor. Tsubasa ile olan mucadeleleri ise her zaman kiran kirana olmustur.

ben bu dediğine katılmıyorum. hyuga sadece japon milli takımında 9 numara giyer. bütün takımlarda10 numaralı oyuncudur. tsubasadan hiç bir eksiği yoktur. üstüne tsubasada olmayan bir karizmaya sahiptir...
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL