Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: TSUBASANIN DEĞİŞİMİ VOL.1
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Tsubasanın deİşiMi yıL 2008 tsubasa ohzora , Kojıro hyuga , taro MısaKı hepsıde ıspanyanın barceLona Klubunde forma gıymekteLer ıLk once ıspanya Lıgı KraL kupası ardından lıg sampıyonLugu gercekten bu üç futbolcuNun sayesınde barcelona basarıdan basarıya kosuyordu takımın kaptanı tsubasa ohzora ya bır cok teklıf vardı bır suru avrupa klubunden tsubasa napacagını bılmıyordu bır tarafta arkadasları ve cok sevdıgı bır tarafta dunyanın dev kluplerı

Tsubasa secım yapmakta zorlanıyordu artıK gercekten ısler cıddıye bınmıstı ya takımda kalcaktı ya da gıdecektı mısakının ve hyuganın ısrarları vardı tsubasanın takımdan gıtmesını ıstemıyorlardı ama tsubasa Italyanın gucLu taKımı AC MiLanın teklıfıne sıcak baktıgını belırtıyordu gunler gecıyordu artık transfer sezonun kapanmasına yaKın MilaN buyuk bır para teklıfıyle Tsubasa Ohzorayı reNklerıne baglıyordu MısaKı ve Hyuga sok olmustu adeta tsubasanın oNları bırakıp gıtmesı oNları sok etmıstı artıK MısaKı ve hyuga barceLonayı sırtlayacaklardı bu arada tsubasa arkadaslarıyla ıLısKısını tamamen koparmıs hıc bırıyle gorusmek ıstemedıgını belırtıyordu Lıgler baslamıstı tsubasa ıtalyada fırtına gıbı esıyordu özellıkle MilaN-inter macında 90+2 ‘ de CyClone sutunu vuran tsubasa Milana galıbıyetı getırmıstı herkes tsubasayı cok sevmıstı artıK tsubasa MılaNda kraL gıbıydı barceLonada ıse ısler kotu gıdıyordu kojıro ve mısaKı tsubasanın gıtmesıne okadar uzuldulerKı her macta konsantrasyonlarını kaybederek oynuyorlardı ve gun geLıp catmıs dı sampıyonlar lıgı kuraları cekıldı ve mılaN ve barceLona aynı grupa dusmustu mısakı ve hyuga sevınmıslerdı tsubasayı gorucez dıye ama tsubasa buna hıc sevınmemıstı cunKu onları artık gormek ıstemedıgını belırtıyordu ve mac gunu gElıp catmıstı barceLona deplasmanda Mılanın o gorkemlı stadı san siroya konuk oluyorlardı ve mac baslama saatı geLmıstı barceLonanın kaptaNı tsubasa barceLonanın kaptanı mısakıyı suzuyordu tsubasa mısakıye nefretle bakıyordu adeta mısakı neler oldugunu anlamıyordu hyuga ıse bu macta yedek kLubesındeydı ılk 11 de cıkmamıstı son haftalardakı dusuk performansı hyugayı klubeye ıtmıstı hal bole olunca butun yuk mısakıye bınmıstı mac baslamıstı henuz macın 3:00 dksında tsubasanın topu dırekten donuyordu trubunler cılgına donmus gıbıydı adeta tsubasa dıye ınlıyordu dklar ılerlıyor 25:00 dk ya adım atıyorduk top mısakıdeydı tsubasa onunun onune geLdı

-MisaKi:Tsubasa eskı gunlerı hatırladıNmı

-Tsubasa:Artık eskı gun dıye bır sey yok !

-MisaKi:Sana neler oLdu Tsubasa

-Tsubasa:Artık gerceklerın farKındayım

Dıyerek topu mısaKıden soktu ama ne soKus mısaKı yere dusmustu hakem oynayın dıyordu mısaKı acıLar ıcınde yerdeydı tsubasa topu dısarı vurmuyordu ve tsubasa CyClone sutunun gucuNu gosterdı ole bır suttuKı top kalecıyı bıle ıcerı soktu ve dk 27:00 da MilaN 1-0 one gecmıstı san sıro hayatında ılk defa bole bır futboLcu goruyordu adı tsubasa ohzoraydı eskı halınden eser kalmamıstı adeta tsubasanın eskı sevecen tavırlarının yerını kıbırLı ve kucumseyıcı bır hal almıstı ıLk yarı bıtmek uzereydı ve ıLk yarı bıtmıstı takımlar soyunma odasına gıderken misaKı tsubasaya

-MisaKi:Tsubasa neyın var neden bole davranıyosun bız kardestik senınle
-Tsubasa:Bir seyım yok artık eskı tsubasada yok bız hıc kardes deıLdık
-MisaKi:Tsubasa bunları senmı dıyorsun az önce bana hıc acımadan butun gucuNu koyarak topu benden aldın hyr sen eskı tsubasa deıLsın
-Tsubasa:Sus ve gucuNu sahada goster

Der evet bakaLım 2. yarıda neler olcaK ! ! !
çok arklı ve orjinal ve harika bir fikirle yola çıkmışsın tebrik ederim devamını sabırsızlıkla beklicez.
Modum konunun başlığına dikkat eder misiniz?.Lütfen.Çünkü değişimi "deişimi" diye yazılmaz da.
basLık duzeltıLdı eksık oLmus k.bakmayın apox uyardıgın için tşk
Birşey değil modum.Görevimiz.göz kırpma
çok güzel bir fikir olmuş bugülücük1 ama tsubasa' nın karakterine çok ters hem keyifle okudum hemde sinirlegülücük1 okurken bu iki duyguyuda yaşatabildiğin için teşekkür ederim devamını bekliyoruzgülücük1
çok süper olmuş ellerine sağlık
Ö.deil beyler sız saoLun
Devamını iple çekiyorum valla
devamını aksam koyuyorum hazır oLun büyük gülücük
Sayfa: 1 2
Referans URL