Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: Captain tsubasa fanları buraya
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet kahramanımız olan captain tsubasa ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz
Baş kahraman olarak ve yenilmek nedir bilmeyen(hyuganın yendiği hariç) süper ötesi bir oyuncu
şu anda ise hiçkimse yenemez büyük gülücük
Anime ve futbol yönetmeni.:P :P :P
Ben Tsubasa hayranı filan değilim, ama yeteneklerini de görmezden gelemem. Şimdi burada sayamayacağım kadar özel yeteneği var. Özellikle oyunlarda Tsubasa nın farkı bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. Orta sahada Misaki ve Forvette Hyuga ile oynadığı zamanda iyice durdurulamaz bir hale geliyor.
Bu arada Hyuga ne zaman Tsubasa yı yenmiş? ben o kadar izledim, hangi seride Hyuga Tsubasa yı yeniyor? Benim bir bildiğim ilk seride üçüncü sezonda berabere kalıyorlar, hepsi hepsi bu, diğer bütün maçları Tsubasa kazanıyor.
hiç kimsenin yenemeyecegi tek güç takımı ateşleyen cyclone vuruşuyla zaten ne kadar güçlü oldugunu gösteriyo.büyük gülücük
hikaru matsuyama Yazılan:Ben Tsubasa hayranı filan değilim, ama yeteneklerini de görmezden gelemem. Şimdi burada sayamayacağım kadar özel yeteneği var. Özellikle oyunlarda Tsubasa nın farkı bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. Orta sahada Misaki ve Forvette Hyuga ile oynadığı zamanda iyice durdurulamaz bir hale geliyor.
Bu arada Hyuga ne zaman Tsubasa yı yenmiş? ben o kadar izledim, hangi seride Hyuga Tsubasa yı yeniyor? Benim bir bildiğim ilk seride üçüncü sezonda berabere kalıyorlar, hepsi hepsi bu, diğer bütün maçları Tsubasa kazanıyor.

Meiwa:7 - 6:Nankatsu mutlaka izle göz kırpma
Süper bir oyuncu.Bu arada Meiwa-Nankatsu sonucu 7-6 mı?!
Evet , sonuç : Meiva 7 - Nankatsu 6
O ne ya?Hiç düşünmemiştim.
bende hiç duymamıştım onu:-\ hangi seride var o?
Captain Tsubasa İlk Seri'de.Mangada gördüm o olayı.Kalede Morisaki olmasa 6-6 biterdi.Sawada da vuruş yapmasa.
tsubasa için diyecek hiçbirşey yok tek kelime ile harika
aynen herseyın bas kahramanı oyunların anımenın ozellıkle bıtmek bılmeyen gücü azıMı kararlılıgı onu 1 numara yapıyor zaten ozellıkle CyClone sut bır harıka
ne denirki o süper kahraman ön çokta animede falan zıplıyıp rovaşata vurması filan çok süper oluyo.

Sodakazam

ewet o süperdir onun tam fanatik bir hayranıyım odiyerlerini gececeksiniz
1 TSUBASA OOZORA
2 GENZO WAKABİASHİ

BAŞKA HİÇ KİMSE DEĞİL HEPSİ BOŞBELEŞ
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler