Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Online ''ct'' nasıl oynanır
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Aslında online ct oynamak ilk başlarda karışık gözüksede o kadar karışık değil .
Şimdi arkadaşlar ilk önce oynayacağınız oyunu indirin . Eğer saveli oynamak istiyosanız save dosyasınıda indirin .Sonra oyun için gerekli olan (zsnes)snes süper nintendo emulating system emulatörünü indirin . Şimdi sıra geldi '' hamachiye '' hamachi online oyun oynamamızı sağlayan bi programdır . Hamachiyi indirip kurduktan sonra birbirinizin ağına bağlanmanız lazım ya kafanıza göre bi ağ alın yada sitemizin ağına bağlanın . . . ( kendinize göre bi ağ alcaksanı eğer hamachiden en aşağıda 3 yeşil nokta var ortadakinde ağ menuleri vardır ona tıklayın ve yeni ağ oluştura tıklayın ve ağ isminizi alın sizin ağınıza bağlanacak kişide başka ağa bağlan diyip sizin ağın adını ve şifresini girecek. Neyse ben bizim sitenin ağ adını ve şifresini aşağıya yazim . . .

Ağ adı : tsubasafan..net

Şifre : tsubasafan..net

ağa bağlandıktan sonra zsnes emulatöründen oyunu kurcak kişi netplay internet desin ve port bölümüne 7845 yazsın ve aşağıya nick name yazsın. Onun aşağısında client options ve ip var oraya hamachisindeki numarayı yazsın ve sol aşağıda bi kutucuk var orayıda işaretli yapsın tabi oyuna girecek kişidede orası işaretli olcak ve oyunu kuran kişi'' start as'' server desin . Oyuna girecek kişide oyunu kuran kişinin hamachi ip sini yazacak ve ''connect to server '' diyecek ve oyuna bağlanmış olcaksınız . . .
süper paylaşım saol
eyw saol önemli olan ct oynayan kişilerin artması göz kırpma
nereden yüklücez
murtilli Nickli Kullanıcıdan Alıntı:nereden yüklücez

neyi nerden yükleyeceğimizi soruyosun ?
ct yi nerden
emulatörü açtıktan sonra fileden ct'nin (smc)uzantılı dosyasını bulucaksın bu kadar göz kırpma

Sodakazam

nerden bulcaz
_Tsubasa_ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:nerden bulcaz

ct3'ün tüm dosyalarını c sürücüne at load-c sürücüsü-ct3 smc load göz kırpma
hocam ben yaptım dediğini senin verdiğin ağ ismini yazdım böyle bir ağ yoktur yazıyo ne iş bu
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL