Arkadaşlar Tsubasanın tüm serileri hep aynı yapılmış shin serisi hariç hepsini başlangıcı aynı tsubasa nankatsuya geliyor wakabla tanışıyor işte vs öyle gidiyor. ve devamıda sanırsam aynı oluyor. bunun yerine 4 seri içinde bir hikaye yazılsa hepsi birbirinin devamı olsa çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
senin fikrin güzelmiş.avatar gibi olurdu.avatarda kitaplar var ya.seriler birbirinin devamı olsaydı çok iyi olurdu.
avatarı fazla bilmem ama eğer dediğin gibiyse öyle olmasını isterdim. hiç olmazsa herseri de "yinemi wakab , yinemi şut , yinemi nankatsu" demezdik.
(27-08-2009 11:50)Jun Misugi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla avatarı fazla bilmem ama eğer dediğin gibiyse öyle olmasını isterdim. hiç olmazsa herseri de "yinemi wakab , yinemi şut , yinemi nankatsu" demezdik.
evet doğru ve mantıklı aslında ama yapmadılar ya.
zaten animelerin acıklamasında yazıyor.
mesela roadın acıklamasında veya tanıtımıında ilk 15-16 bölüm ilk seri ile aynıdır falan diyor.
Yapan böyLe yapmıs biz değiştiremeyizki..
en azından bundan sonra gelecek animede bunu düzeltebilirler direk tsubasanın barcelonadaki kariyerinden devam etsin yoksa nankatsuda futbola başlicak oralar oralar =) 50 bölüm 10 tanesi yeni bölüm
aynen katılıyorum.... yeni bölümleri cıksa ah süper olurda..
Evet ya 13 bölümlük olan Shin/J-boys team serisi .. direk road to the 2002 nin daha çizim açısından gelişmemiş hali yani ..
Keşke bir seri bittikten sonra diğer seriye bağlansa ... yeni senaryolar olsa,sürekli maç değilde başka şeylerde olsa,yeni şeyler gelişse şut teknikleri falan ne biliyim veya yeni karakterler gelse çok güzel olurdu .. ama road to 2002 den sonra başka seri çekilmedi dimi arkadaşlar? bi girişim falanda yok sanırım ?
road to 2002 ' den sonra bir çalışma yapılmadı girişim hakkında ise ne kadar aradıysamda bir girişim yada bir porjeye rastlamadım..
Peki tsubasanın hangi serisi bu road to 2002 ve shin serisinden farklı konular içeriyor? çünkü hep konsept aynı resmen ..