Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Captain Tsubasa 2- Toho Soccer - Güncellenmiş versiyonu
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
İşte beklediğiniz an Kojiro hyuganın takımı Tohoyu Siz yönetiyorsunuz.Orjinal müzik ve takım kadrosuyla tekrar güncellenmiş yeni versiyonu.

Captain Tsubasa Toho Soccer Yeni Versiyon Download Link ( Gün Batımında Maç )

Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

Edit ve Çözümleme:Burhanok

Edit ve Çözümleme:Hiena

Bu çalışma Hiena ile ortak yaptığımız bir çalışmanın deneme örnek versiyonudur.
dünyada bilemem ama türkiyede bir ilk olduğu kesin.
bencede cok guzel saoL
Burhan abi rar şifresi ne?
Hyuga_Liverpool Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Burhan abi rar şifresi ne?

Password : tohosoccer
Sağolun kardeşler artık hack paylaşımlarının çözümlenmesi büyük oranda bitti.Artık sık sık bu tür paylaşımlarla karşınızda olacağız.büyük gülücük
gerçekten güzel olmuş, bu işe ciddi manada emek veriyorsunuz. Şahsım adına çok teşekkür ederim.
hikaru matsuyama Nickli Kullanıcıdan Alıntı:gerçekten güzel olmuş, bu işe ciddi manada emek veriyorsunuz. Şahsım adına çok teşekkür ederim.

Sağol matsuyama:)Evet ciddi emek veriyoruz.Bu deneme çalışmaları sadece asıl detaylı oyunun çıkmasından önce bir kaç fun oyun.
çok güzel paylaşım gün batımı olan çok hoşuma gittigülücük1 çok teşekkürler
sizi hiç tanımıyorum. ancak Hiena yı biraz tanırım ve onun gerçekten bu konuda harika fikirleri var. Hatta bu fikirlerinin pek çoğu pek çok üye tarafından destek bulan çalışmalar, çünkü Hiena nın fikirleri genellikle orjinali tutturmaya yönelik ve bunu da pek çoğumuz olumlu buluyoruz. Özellikle bir çalışmasından bahsetmek isterim : japonya yerine Brezilya ile başlamak, Coimbra ya daha fazla maç yaptırmak, son maçtada Japonya ya karşı oynamak. ben bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. çalımalarınızda başarılar dilerim.
hikaru matsuyama Nickli Kullanıcıdan Alıntı:sizi hiç tanımıyorum. ancak Hiena yı biraz tanırım ve onun gerçekten bu konuda harika fikirleri var. Hatta bu fikirlerinin pek çoğu pek çok üye tarafından destek bulan çalışmalar, çünkü Hiena nın fikirleri genellikle orjinali tutturmaya yönelik ve bunu da pek çoğumuz olumlu buluyoruz. Özellikle bir çalışmasından bahsetmek isterim : japonya yerine Brezilya ile başlamak, Coimbra ya daha fazla maç yaptırmak, son maçtada Japonya ya karşı oynamak. ben bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. çalımalarınızda başarılar dilerim.

Sağol Lopcuk daha ilğinç ve tuhaf oyunlarda olur zamanla. :büyük gülücük

Beni tanımamanız doğalbüyük gülücük Daha önce bu nickle forumlara hiç katılmamıştım.Ve bu forumada yeni katılıyorum.Ama önemi yok zamanla tanırız birbirimizi.Aslında tam tersi Hienaya ilk hxd editörle kod çözümlemeyi öğreten bendim belkidebüyük gülücük yaklaşık İki aydır tanıyorum Hienayı.Onunla ilk tanıştığımızda bilmiyorum heralde hex editör belkide kullanmamıştı.Zaten captain tsubasada Forma renği ve takım ilk onbir offsetlerini ilk ben buldum.Captain tsubasa hack işleriyle 2007 Şubat ayından beri uğraşıyorum.Bu konuda bir çok çalışmada arka plandada olsada öncü olmuşumdur.Şimdiye kadar verilen bir çok tsubasa hack oyununda emeğim vardır.gülücük1

HxD hex editörde çözümlediğim kodlar

Ct2 Forma renğini değiştirme kodları
Ct2 Rakip takım ve kendi takımınızın kadrosunu düzenleme
Ct2 Müzik değişitirme kodları
Ct2 İsim Değiştirme Kodları
Ct2 Renk Bütün Alanlarda Düzenleme Kodları
Ct2 Ct2 Tv Modu Renk Ayar Kodları
Ct2 Stadyum ve Gökyüzü Renği Değiştirme
Ct2 Gol attıktan sonra çıkan sevinme Sahnesini değiştirme kodları
Ct2 Takım atlama kodları
Ct2 Level ve Enerji ayarlarının bulunduğu blokları kestirmişimdir.
Ct2 Seneryo Komple değiştirme Kodları( Bu çok önemli )

Matsuyama bakma sen bir çok şeyi ben buldum
[/color].büyük gülücük
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL