Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hiçbiryerde Olmayan iki Ct2 Hack oyunu
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
bunların yapımı tamamen Carlos Santana arkadaşımızn emeğidir ve Paylaşım izni alındıktan sonra paylaşıorum kendisine teşekkürler tekrar.

Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

1.Hack için Bilgilendirme=Arkadaşlar uzun uğraslar sonucu ct2 tsubasa oyunu ile karsınızdayım;takımları deyiştirdim;ilk periyotta
Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktas-Trabzon-Kayseri-Kasımpasa-ve Konya bu takımları yerleştirdim;nankatsu bölümündeki olan 6 takım şöyle sıralandırdım;takımlar şöyle;
İnter-Milan-Barcelona-R.Madrid;Lyon-Porto ve bu bölümü şampiyonlar ligi bölümü yaptım;
Japonya milli takımını türkiye yaptım ve turnuvayı bitirene kadar türkiye ile oynuyorsunuz;
ve son olarak oyunda bazı yazı bozuklugu olabilir;ama oyunda donma bozukluk yoktur;

2.Hack oyunu açıklama=Evet arkadaşlar buda ct2 nin orjınal türkçesi burada pier napoleonun japonya kalesine yaptıkları ilk atakta bir konusma var oda türkçeye cevrilmiş yazım bozuklugu giderilmiştir;dört dörtluk bir oyun
ikiside süpeerr yanlız fener işi bozuyo.
Sağol paylaşımın için.
yha ben biraz değil baya bir yeniyim bu dosyayı nasıl indireceğim yardımcı olabilirseniz sevinirim. gülücük1
gizemli.zeki Nickli Kullanıcıdan Alıntı:yha ben biraz değil baya bir yeniyim bu dosyayı nasıl indireceğim yardımcı olabilirseniz sevinirim. gülücük1

birinci hack yada ikinci hack yazan yazıların üstlerine tıkla karşına rapıdshare sayfası gelecek sağ en altta ''free'' yazsına tıkla daha sonra baze direk download yazısı çıkar ona basıp indirirsin bazende 6-7 harf,sayı verir biraz bekledikten sonra üzerinde kedi olan harf veya sayıları oradaki kutucuğun içine yaz download de göz kırpma
saol kardesım sımdı teyzemgıldeyım eve geldıgımde ındırcem gercekten guzel bıseye benzıyo büyük gülücük
Radipshareden bir türlü dosya indiremiyodum.Videolu anlatımı tercih ederim genelde ama yinede iyi anlatmışsınız.Demek kedinin bir sırrı varmış.Bende üzerine tıklayıp duruyodum yanılmışım meğerse.
ilk başları ben de anlamamıştım, sonra kedi ve diğerlerini görünce fark ortaya çıkmıştı. Yine de eski halini tercih ederim. Ben sadece ilkini indirip deneyeceğim, zira ikincisi sanki sadece Türkçe gibi, yani Türkçe'ye çevrilişinin dışında bir fark yok gibi.
paylaşım için saolasın kardeşim
Güzel olmuş.! Sağol. Sitedeki süper takım hakleri de güzel. tavsiye ederim.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL