Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: TsubasaFan Team Fanfic Bölüm 4
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
TsubasaFan Team Fanfic bölüm 4

Top Kaleye doğru gidiyor önüne geçen her şeyi uçuruyor kalede suat çok dikkatli topa doğru zıplıyor sağ köşede suatttt kurtardı inanılmaz kurtardı suat ama tutmasına rağmen top hala hareketli top kaleci suatın elinde dönüyor suat zorlanıyor tutmakta ama yavaşlama başlasdı top yavaşlıor e suat durdurdu topu durum hala 2-1 bu dakikalarda Japon takımı yükleniyor tsubasaffan team takımı ise geri çekildi bütün gücüyle defans yapıyor dakika 80 oldu bakalım ajapon takımı gol bulabilecekmi hyuga tsubaasa ile paslaştı orta sahada misugiye attı ondan taro misakiye uzun bir pas taro topu kontrol etti karşısında Samet var ona şık bi çalım atıp ceza sahasına giriyor daha doğrusu girmeye çalışıyor ama o bunu denemedi orta açacak içerde 5 japon oyuncu var hyuga tsubasa misugi masao ve kazao şimdi orta geldi sarp karşıladı topu bütün gücüyle vurdu bu onlara biraz olsun zaman kazandırdı dakikalar ilerliyor dakika 85 oldu şimdi matsuyamadan ceza sahasına muhteşem bir orta masao ve kazao yükseldiler ama hemen hakkı araya girdi ve topu uzaklaştırdı şimdi misugi misugini pası tsubasa ,tsubasa misakiyle verkaç yapıyor ceza sahası dışından drişver şutttt kaleci suat iyi yer tutuyor suat yavaş hareketlerle oyunu başlattı tolga Veysel paslaşması ama araya tsubasa girdi tsubasa koışuyor önüne gelen herkezi çalımladı tam ceza sahasına girecek arkadan ceyhunun akıllıca bir müdehalesi var ceyhuna bir sarı kart çıktı. Şimdi tsubasa firikik kullanacak topun başında hakem düdüğünü çaldı sert bir şut top öyle bir gidiyorki havadan yere doğru inidyor ama üst direğe çarpıp dışarı çıktı dakika 90 uzatmalar oynanacak suat yavaş hareket ediyor topu hakkıya verdi hakkıda yavaş sarp ile paslaştı Japonlar baskı yapıyor hakkı uzun oynadı ve hakem maçı bitirdi . Japon takımı tsubasafanteam takımına 2-1 yenildi iki takımda birbilerini tebrik ediyorlar ve bu bölümde burada bitiyor.
Tabiî ki benim çalışmalarım bitmeyecek yakında yepyeni fanficlerle karşınızda olacam.
beklediğim gibi diildi ama yinede güzel saol.
saol guzeL olMus bugun gece bızım fan fıc gelıyo dunya gencler sampıyonası 3 hazır mısınız büyük gülücük
hazırızda benim başlığı kirletmeyin büyük gülücükbüyük gülücükbüyük gülücük
ooooooooooo süpersin bende uzun zamandır bunu bekliyordum
çok güzel sonlanmışgülücük1 devamını bekliyoruzgülücük1
Çok güzel büyük gülücük
Böyle beklemiyordum. Ama güzel.
güzel oldu hakkı sağol
çok güzel oldu saolasın
Sayfa: 1 2
Referans URL