Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cepte Tsubasa Oyanamak İçin Emülatör
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2

AqLiFe_07

Arkadaşlar Telefonunuz symbian os 9 ve üzeri ise (N73, N95, N95 8 GB vb) vnes in sisx uzantılı versiyonunu kullanmanız gerekir

Yok OS 7-8-8.1 (6630,6600,6680,6670,N70.. vs) ise direkt sis versiyonunu atın yükleyin çok kalitelidir ben kullanıyorum

telefonunuz 6600,6630,6680,7610,6670,N70 tarzı ise sis i atın
Link: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

N73,N80,N95,N95 8 GB gibi birşeyse sisx i atın gülücük1
Link: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

AqLiFe_07

Oyunları Nerden Bulacağım Demeyin Sakın.... Bunları Yükledikten Sonra Direkt nes dosyalarını Programı hafıza kartına kurduysanız kart okuyucudan veya bluetoth ile E/Vampent/Roms'a atın
Oyunun Tuşlarını ayarlamak için vnese girip keys öğesinden ayarlayabilirsiniz
Önizlemede Vereceğim Canınızı Sıkmayın göz kırpma

Evet Yanlış Anlamadınız Nes Dosyaları İle Oynuyoruz göz kırpma Tek Yapmanız gereken nes dosyalarını vampent/roms'a atmanız

Javada Oynayabiliyoruz Ama Symbian Bence Kesinlikle Daha Kaliteli
Java Link: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
Programı Yükleyip Aç deyin ve nes uzantılı dosyamızın üzerine tıklıyoruz gülücük1
Ama Donuk Oynuyor Ve Güzel Bir Oyun Sağlamıyor Bence....
motorola v3 e uyarmı bu kardeş

AqLiFe_07

(20-04-2009 13:16)taz04 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla motorola v3 e uyarmı bu kardeş

Soruna Cevap Vereyim.. Uymaz....
Bir zamanlar kullandım o telefonu ve hiç tavsiye etmem bir an önce sat 6630 param az diyorsan 7610 al cepte tsubasanın zevkini çıkar göz kırpma
ben geçen yıl o telefonu 80 Liraya Satmıştım.. Üstüne 15-20 Lirada sen koy bir 7610 al.. hiç olmadı 6600 al yaw büyük gülücük
Netice Olarak V3 ü tavsiye etmem.. he bana alo desin yeter diosan o senn kararın bişey diyemem
e250 ye uyarmı peki samsung
maLesef uymaz büyük gülücük
bizim telefonda amma dandikbüyük gülücük
GüseLmiş gülücük1
indrdim ama bu cracklı verisonumu
(22-05-2009 10:25)|~ Captain Misugi ~| Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla e250 ye uyarmı peki samsung

onun için jar ve jad dosyası Lazım gülücük1 bu symbiandır göz kırpma
(15-06-2009 13:12)black_king Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla indrdim ama bu cracklı verisonumu

yesss crackLi göz kırpma Bunny denen birsi tarafından craclenmiş hatta göz kırpma
Sayfa: 1 2
Referans URL