Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kaplan Yürek Kojiro Hyuga
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Onun ismi duyulunca sahalar titrer...Defansların korkulu rüyası kendine iyi diyen kalecilerin en büyük kabusu ve kaplan gibi yüreği ile İşte
Kojiro Hyuga
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

Futbol hayatına Meiva takımı kaptanı olarak başlar...Animenin en kral karakterlerinden birisidir...sürekli özel antremanlarla kendini geliştirir...kendinden güçlü bir rakiple karşılaştığı zaman ondan daha güçlü olmak için insan üstü bir çaba harcar...ve başarır...
Animede onu ilk olarak Nankatsu F.C nin antermanını sabote ederken görürüz...fırtına hızıyla topu kapar ve genzoya bir füze gönderir üzerine gelen topu genzo tutmakta zorlanır ve Hyuganın sıkı bir rakip olduğunu görür...Ayrıca Nankatsuda oynayan misaki ilede Meiva takımında birlikte oynamışlığı vardır...
Hyuga oynadığı takımlarda hep 10 numarayı giyer...Aslında bir forvet oyuncusu olduğu için Japonya genç takımında her efsanevi forvetin giydiği 9 numarayı giyer açıkçası 9 numara ona daha çok yakışır...Juventusta ise 18 giyer (8+1=9) Japonya takımın değişmez oyuncusudur bir kaplan kadar güçlü saldırgan ve hırslı olduğu için Koç kira ona Kaplan lakabını takar bir başka lakabıda Japonyanın Vurucusu'dur...Ailesini kaybettikten sonra Hem çalışmak hemde yetim kalan kardeşlerine bakmak zorunda kalır Futbola olan aşkıda asla bitmez
Hyuga Road To 2002 serisinde Tsubasa ve Genzoyla kapışır...Meiva forması altında nankatsuya karşı bir galibiyet alır..bu maçta genzo Hyuganın çekinilmesi gereken bir forvet olduğunu bir kez daha anlar (kafa kalınya anca alıyo öpücük )
Hyuga burdaki üstün performansından sonra daha üst düzey bir takım olan Tohoya transfer olur ama bu forma ona bek uğurlu gelmez 3 yıl üst üste okullar arası turnuvalarda Nankatsuya karşı hiç kazanamaz...
SOn yılki maçta Kojiro artık iyice umudunu yitirmiştir ayrıca Tohonun koçuylada sorunlar yaşar ve kendini özel antremanlar için kumsala atar...burda ona ilk 'Kaplan' lakabını veren Kira ile antremanlara çıkar antreman sahası olarak fırtınalı bir gün ve azgın dalgalar seçilmiştir...Hyuga genzo ve tsubasayı yenmek için özel bir teknik bulmaya çalışır ve en sonunda öldürücü şutunu bulur...
ve Finalde Tiger Şut fırtınası esmeye başlar Hyuga attığı 4 Tiger Şut Gloüyle takımını 4-0 öne geçirir
Tiger Şut
Nankatsu Savunmasının Düştüğü Durum
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
Ama Tsubasa bu maçta omzu kırık olduğu için 2. yarı oyuna girer ve durumu 4-4 yapar.Bu durumu Hyuga Fanları olarak kesinlikle red ediyoruz....o maçı toho 4-0 kazandı olarak kabul ediyoruz...
Hyuganın bu performansı göz doldurur ve Gnç Milli takıma çağrılır Fransada yapılacak turnuvaya iyi hazırlanır...Hamburg maçında genzonun sözlerine çok kızar o maçı 5-1 kaybederler maçta Hyuga ve genzo yumruk yumruğa kavga ederler arkadaşlarının araya girmesi ile iş tatlıya bağlanır ...turnuvada Hyuga her zamanki hırsı ve saldırma gücüyle rakip savunmaların üstüne kabus gibi çöker İtalyan Hernandez ve Alman Müllerin Ellerinde asla unutulmayacak birer hatıra bırakır...Burda Koç kiranı n yolladığı normalden çok ağır toplarla yaptığı antremanlar sonucu bulduğu
Neo Tiger Şut'un katkısı çok fazladır....
Ayrıca Hyuga bu turnuvada çocukluktan bu yana en büyük rakibi olan Tsubasayla çok iyi bir ikili oluşturular ve Drive Tiger Şutu bulurlar...
Drive Tiger Şut...
Bu turnuvadan sonra Hyuga Juventusa gelir ama orda gücünü ve kalitesini kıskananlar tarafından sevilmez moral bozukluğuna rağmen iyi maçlar çıkarır ama bu seferde şansı onun yanında değildir oyundan alınırken göz yaşlarına engel olamaz...
juvenstusta beyenilmeyen Hyuga REginaya kiralanır...Kendisine yapılanlara isyan eden Hyuga antremanlarını hızlandırır artık 2 kat güçlü ve 2 kat hırslıdır...
Juventusta kendisini beyenmeyenlere kapak olması maksadı ilede ilk maçında 3 gol atmıştır....Pek bilgim olmadığı bir sezonda ise japonyanın as kadrosundan çıkartılır yine hırs yapan Hyuga Raiju isimli en güçlü şutunu bulur...
Ve japonyada ki mevkisine göz diken Uruguay kırması Hinoya çifte spin attırarak haddini bildirir
Hyugadan Raiju...(Hinoya Takıma almayan Koç Gimoya ve Alayına!!!)
Hyuganın Topçalma tekniği
Tiger Tackle...
Animenin en Kral karakteri olan Hyugayı kendi tarzımla tanıttım tamamen kendi eserim....
la bu sefer daha guzel olmus
Yorumsuz bro büyük gülücük
eyvallah
güzel olmuş
Süper olmuş teşekkürler...
ben bile taktir ediyorum düşün artık büyük gülücük
(28-03-2009 9:02)*Wakabayashi* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla ben bile taktir ediyorum düşün artık büyük gülücük

edersin tabi göz kırpma
Abi süper yazmışsın valla. (kafa kalın ya anca anlıyo) zuhahaha koptum buna büyük gülücük
nası wakabaashiyi karizmatik kılan şey şapkasıysa hyugayıda forması hastayım formasına tsubasa yerine hyuga olsaymış kesşke gülücük1
Sayfa: 1 2
Referans URL