Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hikaru mu misugi mi?
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Furano kaptanı Hikaru Matsuyama mı, yoksa Musahsi kaptanı Misugi mi daha iyi. zor bir anket, varın siz karar verin.
Bence bu konuda bir karar verilemez.
benim oyum Hikaru ya. Her ne kadar Misugi mükemmel bir yeteneğe sahip olsa da kalp rahatsızlığı onun elini kolunu bağlıyor. Matsuyama ise maşallah turp gibibüyük gülücükD , dolayısıyla bütün bir maç oynayıp takımına full katkı yapabiliyor.

oyundaki değerlendirmem; Misugi Japon takımının bence en güçlü oyuncusu, ama dediğim gibi rahatsızlığı onun gerçek gücünü malesef gölgeliyor. (bu durumu ct2 de çok iyi yansıtmışlar.) ama Matsu her an için takımda ve defalarca Eagle şut çekebiliyor.
ama ben ne oyuna göre ne de animeye göre bu iki hastası olduğum oyuncuyu karşılaştıramam üzgünüm üzgün
misugi bence animenin en iyi oyuncusu çünkü tsubasanın tekniğinin hyuganında fiziğini almıştır ama kalbi delik diye oynayamıyor oynasa herkezi dağıtır o yüzden bana göre misugi matsuyamadan daha iyi
Misugi diyorum. Her ne kadar sadece tek yarı oynasada; hem defansı çabuk organize ediyor hem de çalım gücü çok yüksek.
jun misugi.
Japonya da benim 11 numaram.
Bence Misugi.Keşke kalp hastalığı olmasa.
her şekilde misugi

CaRLoS_SanTaNa

Bence Misugi mükemmel bir tekniğe sahip
Sayfa: 1 2 3
Referans URL