Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Online harici maç sonuçları
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
buraya istediğiniz maçın sonucu maçı nası kazandığınızı önemli yerlerini ve palaşmak istediğiniz herşeyi yazabilirsiiniz!
ct1 ingilizce final japonya-almanya 5-0 yendim.durmadan tsubasa ve misaki ile verkaç yapıp forvete kadar gittim sonra hyuga tsubasa fark etmiyo hepsi atıyo schneider'a zaten şut vurdurmadım her maçta en az 5 şut çekerdi sadece 1 tane çekebildi çünkü topla hep ben oynadım ve schneider,kartz,schester bu oyuncuların şutlarında yumruk yaptım öteki taktirde hep gol yiyordum diğerlerinde hep el yaptım çok kolay geliyo alışınca
KaRl-HeİnZ ScHnEiDeR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:ct1 ingilizce final japonya-almanya 5-0 yendim.durmadan tsubasa ve misaki ile verkaç yapıp forvete kadar gittim sonra hyuga tsubasa fark etmiyo hepsi atıyo schneider'a zaten şut vurdurmadım her maçta en az 5 şut çekerdi sadece 1 tane çekebildi çünkü topla hep ben oynadım ve schneider,kartz,schester bu oyuncuların şutlarında yumruk yaptım öteki taktirde hep gol yiyordum diğerlerinde hep el yaptım çok kolay geliyo alışınca

Bir dakka bir dakka anlayamadığım bir şey var. Ct1'de verkaç yokki alla alla aaaa
var combı var yanı goldencombo sadece tsubasa ve mısakı de
Bende hiç çıkmadı?
Ya arkadaşlar bugün garip bir olayla karşılaştım..

Son ct3 maçı yani jpn=Almanya maçını 12-2 Yendimalla alla

Bu biraz garibime gitti nası olur böyle fark...Nittayla hayabusa şutu gole girdi ve schneiderın zaten ilk şutu kesin gole giriyor..Diğerini de o attı Hiç hile kullanmadım maçta öncelerden Muller hep twin rovaşatayı kurtarırdı ama bu maçta hiç kurtarmadı..Yani final maçında Almanyaya Fark atmak büyük bi olaygöz kırpma büyük gülücükD Birde Allstarda oynarken tsu karşı takımdaydı ve kalemde Wakashimazu vardı..Tsubasa cyclonenin diğer şutu (adını bilmiyorum) onu çekti ve wakashimazu ilk önce kızdı ve değişik şekilde topu kurtardı bu olay çok garibime gitti o kadar maç yaptım ve hiçbir ama hiçbir zaman görmedim gülücük1 Bu olay sıkmı oluyor yoksa nadirenmi..
senin bu anlattıgın skill farkından dolayı olurr yoksa müllerin o şutu yiyecegi yokturr yanılmıyosam save varken oynamışıssın ve orda lvl 71 heralde... haa wakas ın hareketine gelince shootu defensa dedigimz olay %90 kızdıgı an top çok sertse bu hareketle son bi hamle yapar topu çeler ..
evet skıll farkı varmıs zaten enerjıler 980 normaldedeım bende
Evet. Skill farkı var. Wakasınki de olabilir bir hareket.
Nankatsu SC 3 - Nishigaoka 0
Nankatsu SC 1 - Shutetsu 0
Nankatsu SC 3 - Igawa SC 0
Nankatsu SC 3 - Kakegawa FC 0
Nankatsu SC 1 - Shimada SC 0
Nankatsu SC 3 - Shimizu FC 0

Evet arkadaşlar senaryoda bu maçları yaptım.. Takımlar belki yanlış olabilir.. Spikerden duyduğum kadarıyla anime sırasını kontrol ederek yazdım.. Şu anda Meiwa maçındayım.. Buraya kadar Tsubasa ve Misaki sayesinde geldim.. Malum Nankatsu oyuncuları çok gelişmiş değil.. En büyük yardımlardan birisi de Genzo Wakabayashi'nin takıma gelmesi.. Gerçi Morisaki ile yapılan maçlarda da gol yemedim ama şut çektirmemek için zorlandım baya.. Ayrıca Hanji Urabe çok işe yarıyor.. Özel pası sayesinde atakların oluşmasında bel kemiği.. Zaten Urabe harici önünüzde rakip varken pas atmayın çünkü kesin kaparlar.. Kapmamaları çok düşük ihtimal.. Belki az gol attım, en fazla 3 gol attım ama gol yememek için gol atmaya vakit kalmadı pek.. gülücük1 Şimdilik bu kadar dediğim gibi sırada Meiwa maçı var.. Devam ettikçe buraya yazacağım..
Sayfa: 1 2
Referans URL