Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kojiro Hakkında Genel Bilgi
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Hayatı
Kojiro Hyuga maddi sıkıntıları olan bir ailenin çocuğudur futbolu çok sever.Sorumlu olduğu kardeşleri vardır.Kojiro'nun Futbolunnu geliştire bilmesinde koç Cıra çok önemli bir yer tutar.Tsubasa Kojiro için çok önemli bir rakip değeri taşır.Futbolunun ilk evrelerinde Meywa da forma giyer.Tabiki Kojiro da 10 numara'dır.

daha çok az ama biraz daha düşünüp kafamda tasarlamam gerekiyo.davamı gelicek yani

Teknik Özellikleri
Kojiro Mükkemmel bir forvet oyuncusudur.Tsubasayla kıyaslarsak çok sert bir futbolcudur.
En iyi şutu Neotiger şutudur yani(kaplan şutu) gerçekten o şutuna bende hastayım
birde söylemiştik 10 numara forma giyer
Tsubasa kadar yakışıklıdır ancak Tsubasa da olmayan tek bir farkı vardır çokkk karizma bir karaktere tipe sahiptir.tabi benim görüşüm
Teşekkürler. Kademe kademe olur bu işler.
işte bu ya kendi emeğin gibisi yok saolasın alıntıdan çok daha iyi bir paylaşım
gerçekten çok güzel bir paylaşım, çünkü kendi emeğin. (şahsen çok fazla ordan burdan alıntı yapılmasına karşıyım) Ayrıca banada çok iyi fikir vermiş oldun. Eğer iznin varsa ben de bir benzerini Taro Misaki ve Hikaru Matsuyama için yapmak isterim. hatta çok güzel bir şekilde bu iki oyuncuyu anlatabileceğimi düşünüyorum.
tamam iyi olur aslında
Jun Misugi sağol da, bu izni t-s-u-b-a-s-a dan almam gerekmiyor mu? Çünkü bu çalışma ona ait ve belki aynı şekilde diğer oyuncular için de fikri vardır, ve ben onun izni olmadan böyle bir şeye başlamak istemem.
estafurullah bu bölümün moduyum diye konu açamiyacakmısınız izin almana gerek yok benden [hikaru matsuyama] yeterki konu olsun
o halde bu hafta sonu hikaru matsuyama ve taro misaki için tüm bildiklerimi yazacağım.
herhangi bir tavsiyeniz varsa o doğrultuda yazayım, yoksa kendi bildiğim şekilde yazacağım.
ne biliyosan onu yaz benimkilerde mükemmel değil zaten
bence mükemmel çünki diğer arkadaşlarında dediği gibi kendi emeğinbüyük gülücük bende benim kankam wakabayashiyi anlatmak isterimbüyük gülücükD
Sayfa: 1 2
Referans URL