Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: CT-2 Muhabbet :)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
arkadaşlar forumda herkez en çok ct2'yi sevio ve bende şöle bişi dşündüm herkez ct2 ile ilgili e sölemek istiosa burada paylaşsın bunlar herşey olabilir oyuncuların özelliklerinden tutunda oyunun sevdiğiniz yanı,taktikler,şunun saç stili süper,şutu çok güzel.vs bence çok eğlenceli olucak!
ben adamım wakabayashi ile ilgili bişey söyliyeceğim. hani şut gelirken bazen yakın çekim artistik bi pozu çıkıyor ya o keşke her şutta çıksaydı bayılıyorum o duruşuna yaabüyük gülücük
aynen bende yaa süper oluyo ama her seferinde çıksada saçma olurdu ama özellik olarak eklenebilirdi o zaman süper olurdu işte.
O duruş çok güzel.
"ct-2 muhabbet" tamam işte ben de tam böyle bir şey bekliyordum, ve hatta bu isteğimi yazarak belirtmiştim.teşekkürler. ben buraya bol bol yazarım, zira ben ct2 oyununu hakkaten çok seviyorum.
ct2 ile ilk tanışmam.
sanırım 13 yaşında filandım. malumunuz o zamanlar evde atariler, segalar, atari salonları çok yaygındı. Ben de babama çok yalvar yakar oldum bir ataride bana al diye, neyse öylece atari sahibi olduk işte. Arkadaşımla kaset alışverişi yapıyorduk. Bana dediki Tsubasa nın oyununu buldum, çok güzel gel beraber oynayalım. iyi dedim gittim.(ama ne yalan söyleyeyim bu oyunu ilk gördüğümde hiç hpşlanmamıştım) öylece tanıştık işte, zamanla oyuna ısınınca ben ne yapıp edip bu kaseti arkadaştan alayım dedim, zaten onlarda sıkılmıştı, çünkü oynuyoruz oynuyoruz bir türlü ikizleri geçemiyorduk (Morizaki ye bir ton kötü sözbüyük gülücük) en sonunda ona "ninja kaplumbağalar" ı verdim, Tsubasa yı aldım, ve aynı yaz bin bir zorlukla Tsubasa yı sıfırladım. işte benim ct2 hikayem
benim hikayem daha sonraları gelecek göz kırpma senin hikayende çok güzelmiş bizimle paylaştığın için teşekkürler başka yokmu ct2 ile ilgili bişiler sölemek isteyen göz kırpma

isteğini görmemiştim aslında ama iyiki açmışım göz kırpma
aslında fikrim hepsi için geçerliydi. yani ct2 için ayrı ct1 için ct3 için vs. çünkü biliyorum ki ct2 fanı %90 olsa bile, diğerlerinin fanatiği de vardır. Dolayısıyla bu noktada bizler düşen (ya da siz görevlilere düşen) herkezi memnun etmeye çalışmaktır. Bence gayet güzel olur. Örneğin benim kardeşim garip ama ct1 hastasıdır.
ct2 yi ilk bitirişim :
ben ct2 yi ilk oynadığım zamanlarda takım geçmek benim için çok zordu (sonraları anladım ki yenildiğimiz zaman gücümüz artıyormuş ) hatta ilk başları şifre den bile haberim yoktu, o nedenle başlıyodum oynamaya ikizlere gelince pilim bitiyordu. Her neyse şifre almayı öğrendikten sonra ve de ikizleri geçince şansım döndü ve açıldım.
Ard arda sorunsuz bir şekilde Souda yı (O zamanlar "jilet" diyordum) Misugi yi ve de Matsuyama yı geçtim. (inanılmaz keyifliydi, 13 yaşında bir çocuk için oldukça heyecan vericiydi) ve Kojiro yla ilk maçımı 1-4 kaybedince 'tamam dedim buradan öteye gidemeyiz' işte o sıra öğrendim "gıdım gıdım ilerleme" hilesini, ct2 oynayanlar bilir. ve ondan sonra hyugayı da Roma yı da Uruguay ı da zor da olsa bu taktikle geçtim. Wakabeyashi ile yaptığım maç hala hafızamda sadece 1-0 yenmiştim, müthişti. Japonya ya karşı oynarken gıcık olmuştum, 'bu ne haksızlık diyordum, ama şimdi anlıyorum bizim iyiliğimiz içinmiş' ve Japonya takımına geçiş, bir kez daha büyülenmiştim : rakibimiz olan onca oyuncu benim takımımdaydı, hiç kimse beni artık yenemeyecekti, zira Hyuga Tsubasa ve Misaki aynı takımdaydı ve diğerleri de.
sene 1997 bu aylarda yagmurlu bir gun kosa kosa kirtasiyeye gidiyorum cebimdede 5milyon parayla büyük gülücük(şimdinin 20 ytl' si)
3.5milyona tsubasanin kasetini 1.5milyonada joystick almistim
sayisiz kere bitirmişimdir en sevdigim mac herzaman toho maci olmustur
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans URL