Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Brezilya
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Ben Arjantin i alırdım. çünkü;
1) Japonya da Tsubasa nın Arjantin deki karşılığı Diaz dır, Tsubasa Gertize ye gol atabiliyorsa Diaz da atar.
2) Aynı zamanda Arjantinde ki Satileste nin kafa şutu bence ct2 nin en güçlü şutlarından biri.
3) Pascal ve Babington da orta sahada topu çok iyi saklayıp, iyi paslar verirler.
4) ve tabii ki Arjantin in gizli kahramanı Galvan, defansta çok işime yarardı (hayalimdeki all star ın 4 nolu oyuncusudur.)
Almanya ile rahatlıkla yenerdim.
hiç bi takımı almazdım japonya gayet iyi almanyayı almsa en iyi ihtimal müller genede mach şu tutamaz fire şutuda gertize yemez onun için hiçbirini almazdım
bak bu da bir tercih. "hiçbiri" şıkkını da koymalıymışım. fikre saygımız vardır.
almanya arjantin fransa ile yenebilirim
ama ben en rahat toho ile yenebilirim
Sao Paoulo göz kırpma ama şıklarda yok o yüzden ya almanya:çünkü almanyada Schnieder var ve şut leveli çok yüksek ama argantinada olabilir:çünkü arjintinde Satilisitre var ve kafa şutu oyunun en güçlü şutlarından ve gerteziye bile uçurur göz kırpma
argantina yazmışsın o argentina deilmiydi büyük gülücük
bide gertize o kafayi gozu kapali tutar benim cyclone mi bile tuttuktan sonra
Almanya tabiki de.
Arkadaşlar fazla uçmayalım. Karşımızdaki rakip Brezilya. Öyle Sao Paulo, Toho ile yenilebilecek takım değil. KARŞIMIZDAKİ NANKATSU VEYA FLAMENGO DEĞİL BREZİLYA.
arjantini aldık diyelim kaç tane atabiliriz diyelimki 3 tane attık kalede süper bir kaleci yok brezilya daha fazla atar ama almanyayı alırsak yine zor gol atarız ama bu sefer kolay kolay gol yemeyiz almanya en iyisi
Sayfa: 1 2
Referans URL