04-17-2008, 11:33 PM
04-18-2008, 01:36 AM
"fan clup" gibi, bir fan clup ta "oyunlar" için açılabilir mi? mesela "ct2 fan clup", bu şekilde oyunlar hakkında daha spesifik yorumlar yapılabilir. ve herhangi bir oyunun fanatikleri aynı çatı altında toplanabilir.
04-29-2008, 02:20 AM
arkadaşlar benim bir önerim olacak. üye sayımız çoğaldı ama hala mesaj yazan arkadaşlar 20 en fazla 30 u geçmiyor. bu konuda bir çalışma yapılabilir mi? örneğin download bölümünden atıyorum 50 mesaj altında mesaj gönderen üyeler yararlanamasın. bence böylelikle sitemizin sadece sömürü için kullanılmasını engelleyebiliriz.
04-29-2008, 02:28 AM
guzel bır onerı bencede yapılması gerek 
04-29-2008, 02:28 AM
şu anda süper bir projem var kısa zamanda uygulamaya sokacağım ve harika olacak endişelenmeyin
bu arada matsuyama önerin değerlendirildi ve kabul ediorum ama bazı detaylar var Cyclone@tsubasafan.net eklede bi görüşelim 
04-30-2008, 11:56 PM
tamam Cyclone ekledim seni. (mturgutozmen@hotmail.com) bir ara kısmetse etraflıca fikir alışverişinde bulunabiliriz.
Hemşo ilk defa seninle aynı fikirde değilim. üye sayımız çoğaldı, doğru (çok güze daha da artar umarım) - ama hala mesaj yazan arkadaşlar 20 - 30 civarı diyorsun, bu da doğru. Ama herkese zorla mesaj yazdıramayız ve bence şu an için aktif 30 üye bile gerçekten büyük başarı (bunun yorumunu görevli arkadaşlar daha iyi yaparlar.) "download bölümünden atıyorum 50 mesaj altında mesaj gönderen üyeler yararlanamasın." demişsin ben de tam bu noktada sana muhalefetim. Bu siteyle ilk tanıştığım anı düşünüyorum da , ct2 yi indirmeye çalışırken eğer o zaman dediğin şekilde bir şeyle karşılaşsaydım . seninle tanışamayacaktım, zira bu tür bir kural benim karakterime aykırı ve kesinlikle bu siteye bir daha bakmazdım bile. hem ayrıca ben bu sitede çok sonraları aktif oldum, ilk başta sadece tsubasa oyunlarını indirip yazılan yorumları okuyordum, sonra sonra mesaj yazmaya başladım. Bence bırakalım diğer pasif üyeler de hür iradeleri ile burada aktif olmaya başlasınlar, zorla güzellik olmaz ve katı kurallar ile iyi işler ortaya çıkmaz diye düşünüyorum.
Hemşo ilk defa seninle aynı fikirde değilim. üye sayımız çoğaldı, doğru (çok güze daha da artar umarım) - ama hala mesaj yazan arkadaşlar 20 - 30 civarı diyorsun, bu da doğru. Ama herkese zorla mesaj yazdıramayız ve bence şu an için aktif 30 üye bile gerçekten büyük başarı (bunun yorumunu görevli arkadaşlar daha iyi yaparlar.) "download bölümünden atıyorum 50 mesaj altında mesaj gönderen üyeler yararlanamasın." demişsin ben de tam bu noktada sana muhalefetim. Bu siteyle ilk tanıştığım anı düşünüyorum da , ct2 yi indirmeye çalışırken eğer o zaman dediğin şekilde bir şeyle karşılaşsaydım . seninle tanışamayacaktım, zira bu tür bir kural benim karakterime aykırı ve kesinlikle bu siteye bir daha bakmazdım bile. hem ayrıca ben bu sitede çok sonraları aktif oldum, ilk başta sadece tsubasa oyunlarını indirip yazılan yorumları okuyordum, sonra sonra mesaj yazmaya başladım. Bence bırakalım diğer pasif üyeler de hür iradeleri ile burada aktif olmaya başlasınlar, zorla güzellik olmaz ve katı kurallar ile iyi işler ortaya çıkmaz diye düşünüyorum.
05-01-2008, 08:09 AM
hemşo varya çok adisin
ilk kez bende seninle ters düşmüştüm diğer yazdığın konuda sana uzun bir muhalefet yazısı yazmıştım onuda o harika yumuşak uslubunla çökertmeyi bildin
tamam doğru söylüyorsun eğer o kota olayı olsaydı seninle hiç tanışamazdık. ama sende bana hak ver bir çok paylaşım sitesinin sorunudur sömürülmek! ben bunu istemiyorum bizim sitemiz diğerlerinden farklı olsun istiyorum. hayatımda ilk kez bu sitede aktif olarak yer alıyorum eskiden ne yorum yazarım nede diğer yerlere bakardım işimi bitirip çıkardım bizim sitemizin başınada bu gelsin istemiyorum o yüzdendi bu önerim.
05-01-2008, 08:54 AM
hemşo inan seni çok iyi anlıyorum.banada böylesi düşünceler geliyor, emek verdiğim için emek verilsin istiyorum. Ama yine de her ne kadar görevli bir vasfım olmasa da bütünleyici, kucaklayıcı ya da herkese hitap eden bir tutum ve tavır içinde olmalıyız diye düşünüyorum.
05-01-2008, 09:05 AM
işte bu yüzden bu site daha iyi yerlere gelip daha da gelişecek
farklı düşündüğümüz konuda bile ortak bi amaç güdüyoruz; sitemizin gelişmesi ve daha çok aktif üye
05-02-2008, 01:40 AM
sizin gibi üyeler olduktan sonra bu sitenin sırtı yere gelmez
05-04-2008, 06:41 PM
Arkadaşlar.bi fikrim var ama 
Şimdi Facebook denen şu milleti peşine takan site varya
Ben diyorum ki;bizde bu sitede biryerde buluşalım.Grup kuralım.Bizim sitemiz Tsubasafan bize yeter ama oradada bi sesimiz olsun.Hem birbirimizin resimlerinide görebiliriz merak etmiyor mu şimdi kimse kimseyi.Herkes ediyo.Ya da bi tek ben ediyorum
farketmez.
Yönetimde ki arkadaşlar bu fikrimi onaylarsa,hemen yapalım forumda ad ve soyadlarımızı yazacak bi yer açarız.Fazla bişeye gerek yokki zaten.
En azından adlarımızı biliriz walla ya. Fazla konuştum yine herkesden özür dilerken son şey, istiyorum ki facebookda da sesimiz duyulsun ve Tsubasafan cılar kendilerini yani her üye birbirini güzelce tanısın.Üye sayısıda artar bence
Ne dersiniz?
Herkese başarılar ve iyi eğlencelerrrr.
Şimdi Facebook denen şu milleti peşine takan site varya
Ben diyorum ki;bizde bu sitede biryerde buluşalım.Grup kuralım.Bizim sitemiz Tsubasafan bize yeter ama oradada bi sesimiz olsun.Hem birbirimizin resimlerinide görebiliriz merak etmiyor mu şimdi kimse kimseyi.Herkes ediyo.Ya da bi tek ben ediyorum
Yönetimde ki arkadaşlar bu fikrimi onaylarsa,hemen yapalım forumda ad ve soyadlarımızı yazacak bi yer açarız.Fazla bişeye gerek yokki zaten.
Herkese başarılar ve iyi eğlencelerrrr.
05-04-2008, 09:01 PM
uye sayısı her gecen gun artıyo zaten kardesım hem ben zaten yaKın da uye resımler dıye bır koNu acıcam herkes oraya resımlerını koycak bence onerın ıcın saol ama bana gore gerek yok 
05-04-2008, 09:26 PM
bende mert' e katılıyorum(madem isim bilmek istiyorsun
) facebook' u hiç tasvip etmiyorum o yüzden pek desteklemiyorum. ama önerin için sağol
05-11-2008, 03:53 AM
Arkadaşlar benim bir önerim var. Bence foruma bir cep bölümü koyulsa çok güzel olur. Bu düşüncem hakkında ne düşünüyorsunuz?
05-11-2008, 07:15 AM
anket açılmış sonuca göre koyacaz