04-17-2008, 11:32 PM
04-21-2008, 01:20 AM
sitemizde sikça degisiklik yapilmasi taraftari degilim.saygilar
04-21-2008, 02:20 AM
sıkça değişiklik yapılmıyo eski günlere döndürülmeye çalışılıyo 
04-21-2008, 06:24 AM
evet eskı halıne donmeye calısılıyo iNş eskısınden daha ıyı olcak.
04-27-2008, 02:15 AM
bazı paylaşımların lütfen alıntı yapıldığını belirtilmesini istiyorum ufak bir araştırmayla yapılan paylaşımın kime ait olduğuda ortaya çıkar böyle eğer bunu yapmazsanız siteniz (Ç)alıntı sitesine döner.
04-27-2008, 02:37 AM
Kojiro Hyuga Yazılan:bazı paylaşımların lütfen alıntı yapıldığını belirtilmesini istiyorum ufak bir araştırmayla yapılan paylaşımın kime ait olduğuda ortaya çıkar böyle eğer bunu yapmazsanız siteniz (Ç)alıntı sitesine döner.
bu konu hakkında yeni bir konu bile açtımn alıntı olupta belirtmeyen kişiler uyarı alacaklardır diede belirttim fakat bazı üyelerimiz bu kurala uymuyo uyarmamıza rağmen artık başka yollara başvurucam
04-27-2008, 02:58 AM
bu konuda ben de bir şeyler söylemek isterim : bu site daha çok yeni , eğer sırf bu yüzden site çabuk bir şekilde dolsun diye bu kadar çok (abartı) alıntı yapılıyorsa bu bence çok yanlış.
- ayrıca bu siteye kendi çabalırımızla bir şeyler hazırlayıp katabilirsek bence bu daha anlamlı olur.
- ayrıca bu şekilde çok fazla alıntı yapmak bizi etkisiz eleman konumuna düşürür. alıntı yapılmasın mı? hayır gerektiğinde alıntı yapmaya da ihtiyaç duyulur elbette ama ihtiyaç dahilinde ve bu sitenin üyeleri çözüm bulamadığında alıntıya başvurulmalı.
ben açıkçası alıntı olduğu (yani emek sarfedilmemiş, sadece siteye bir şeyler eklensin diye konulmuş .) belli olan pek çok paylaşımı okumuyorum bile, ama tam aksine emek sarfedilmiş (küçük ya da büyük yanlış ya da doğru olması önemli değil) her türlü şeyi okumaya gayret gösteriyorum, çünkü biliyorum ki ben de emek verip bir şeyler hazırlayınca burdaki kardeşlerim okuyacaklar, yorumlayacaklar vs.
kısacası elzem durumlar dışında alıntı yapılmasına karşıyım.
- ayrıca bu siteye kendi çabalırımızla bir şeyler hazırlayıp katabilirsek bence bu daha anlamlı olur.
- ayrıca bu şekilde çok fazla alıntı yapmak bizi etkisiz eleman konumuna düşürür. alıntı yapılmasın mı? hayır gerektiğinde alıntı yapmaya da ihtiyaç duyulur elbette ama ihtiyaç dahilinde ve bu sitenin üyeleri çözüm bulamadığında alıntıya başvurulmalı.
ben açıkçası alıntı olduğu (yani emek sarfedilmemiş, sadece siteye bir şeyler eklensin diye konulmuş .) belli olan pek çok paylaşımı okumuyorum bile, ama tam aksine emek sarfedilmiş (küçük ya da büyük yanlış ya da doğru olması önemli değil) her türlü şeyi okumaya gayret gösteriyorum, çünkü biliyorum ki ben de emek verip bir şeyler hazırlayınca burdaki kardeşlerim okuyacaklar, yorumlayacaklar vs.
kısacası elzem durumlar dışında alıntı yapılmasına karşıyım.
04-27-2008, 03:23 AM
sana sonuna kadar katılıyorum hemşo. alıntı insanı tembelliğe iter yeni bir şeyler yapma arzusunu ve isteğini köreltir. bu sebeple zorda kalmadıkça alıntı yapmayalım. el emeği göz nuru her zaman için daha iyidir. ayrıca bizler başkasının yaptığı şeyi bulacağımıza bence bırakın başkaları bizim yaptığımız şeyi arasınlar. haksızmıyım?
04-27-2008, 05:51 AM
Cyclone Yazılan:Kojiro Hyuga Yazılan:bazı paylaşımların lütfen alıntı yapıldığını belirtilmesini istiyorum ufak bir araştırmayla yapılan paylaşımın kime ait olduğuda ortaya çıkar böyle eğer bunu yapmazsanız siteniz (Ç)alıntı sitesine döner.
bu konu hakkında yeni bir konu bile açtımn alıntı olupta belirtmeyen kişiler uyarı alacaklardır diede belirttim fakat bazı üyelerimiz bu kurala uymuyo uyarmamıza rağmen artık başka yollara başvurucam
iyi güzel diyorsunda yönetimde olanlar bile bu hatayı yapınca ki gördüm gerçekten sinirlerimi boşaltmak için 3-4 saat cod 4 oynadım anca geçti bu alıntı konusu gerçekten çok hassas bir konu bunu sadece üyeler yapsa hadi neyse ama moderatörlerinizden birinin yaptığı bu çağ dışı davranış gerçketen üzdü ve sinirlendirdi.
04-27-2008, 06:39 AM
Böle bir durumda benimle iletişime geçebilirdin direk 
04-29-2008, 01:07 AM
Arkadaşlar bazn şöyle bir uyarı çıkıyor birşey yaptıktan sonra
"500 Internal Server Error" gibi birşey çıkıyordu.Bu neden oluyor?.
"500 Internal Server Error" gibi birşey çıkıyordu.Bu neden oluyor?.
04-29-2008, 01:09 AM
serverde o anda bır hata meydana gelıyor sanırım o yuzden oluyor merak etme 
04-29-2008, 01:29 AM
arada sırada olur
04-30-2008, 11:38 PM
"flood" üzerine bir kaç kelam.
örneğin siteye bir oyun konulmuş, oyunu ilk bakışta çok beğendiğimi söyleyen bir mesaj yazıyorum. 15 dakika sonra mesela oyunu oynadıktan sonra tekrar yorum yazıyorum : oyun şöyle, oyun böyle diye.2 dakika sonra "hikaru flood yapma" diye mesaj geliyor. Bu flood mu oluyor?
Bence flood değil. Eğer bir mesaj yazarken o mesajı 2 ya da daha fazla mesajla yazmışsam bence budur flood yapmak. Ya da arda arda "anlamadım" "nasıl oynanıyor?" "hadi arkadaşlar cevap yok mu " gibilerden ardı ardına mesaj atmaktır flood yapmak. [/align]yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
örneğin siteye bir oyun konulmuş, oyunu ilk bakışta çok beğendiğimi söyleyen bir mesaj yazıyorum. 15 dakika sonra mesela oyunu oynadıktan sonra tekrar yorum yazıyorum : oyun şöyle, oyun böyle diye.2 dakika sonra "hikaru flood yapma" diye mesaj geliyor. Bu flood mu oluyor?
Bence flood değil. Eğer bir mesaj yazarken o mesajı 2 ya da daha fazla mesajla yazmışsam bence budur flood yapmak. Ya da arda arda "anlamadım" "nasıl oynanıyor?" "hadi arkadaşlar cevap yok mu " gibilerden ardı ardına mesaj atmaktır flood yapmak. [/align]yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
05-01-2008, 08:17 AM
hemşo sana aynen katılıyorum ek olarak bende şöyle birşey söylemek isterim örneğin bir yorum yazıyorsunuz sizden sonra 2 gün boyunca (veya daha farklı bir zaman dilimi) kimse birşey yazmıyor bu flood olur mu?