Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sawada fanları buraya
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Hiç kuşkusuz en önemli karakterlerden olan Sawada Takeshi için fikirleriniz.
çok önemli biri gerçekten hele tohodoyken hyugasız maçlarda takımı kurtaran odur göz kırpma
orta sahada oynatmaktan çok keyif aldığım bir oyuncu. özellikle ct2 de ki bir hack oyununda Sao Paolo yerine Toho ile gidiyoruz, orada oynarken Sawada nın önemi daha bir artıyor ve de orta sahada gayet iyi oynuyor. Açokçası Toho yu onsuz düşünemiyorum, her ne kadar en önemli oyuncuları Hyuga olsa da Takeshi olmadan Toho olmaz.
Bana göre gözümde hiç birşey.. büyük gülücük
ilk seride şampiyonada oynayan en genç oyuncuydu ve geleceğin büyük yeteneklerinden biri olarak lanse ediliyordu
ctnin tsu,hyuga,misugi,matsuyama,misaki hariç en iyi oyuncularından biri (ikizler,souda vs. eşit)
evet katılıyorum
Sawada'nın Hyuga yla Combosundan başka birşeyi yok ki dikkat ederseniz göz kırpma
(07-05-2010 6:42)NakayaMa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla Sawada'nın Hyuga yla Combosundan başka birşeyi yok ki dikkat ederseniz göz kırpma

hyuga yla birlikte çektikleri ikiz şutuda vardı galiba göz kırpma ben animeyi baz alarak geleceğin önemli oyuncularından biri olacağı ifade ediliyodu diye yazdım manga takip etmediğim için önemli bir oyuncu oldumu bilmiyorum

henüz tüm anime serilerini izlemeden mangaya geçmiyeceğim göz kırpma
Offf... İzlemeden niye atlıyon ?

(Bende izlemedim ki büyük gülücük)
Sayfa: 1 2
Referans URL