Captain Tsubasa Türkiye

Tam Görünüm: Nei fanları buraya
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Palmeiras ın göz bebeği, güçlü forvet Nei için düşündükleriniz.
iyi bir oyuncu çalımlarıda çok iyi brezilya milli takımında toninho ile birleştiklerinde şutları durdurulamaz oluyo
Ultimate_Cyclone Yazılan:iyi bir oyuncu çalımlarıda çok iyi brezilya milli takımında toninho ile birleştiklerinde şutları durdurulamaz oluyo
palmeriastata beraberler gülücük1 ve bu arada en çok Ct4'de severim süper bi oyuncu!
ct2 ye ilk başladığımda bana ilk yenilgimi tattıran takım olmuştu Palmeiras. Özellikle Nei nin çalımlarını durduramamıştım. Brezilyada ise çok daha güçlü bir oyuncu; zaten topu alamıyoruz kendisinden üstüne bir de Toninho ile vurdukları Booster şut ta cabası. bence oyunun en güçlü forvetlerinden biri. (orta sahada da oynayabiliyor)

CaRLoS_SanTaNa

Nei harika bir oyuncu özelliklede o durdurulmaz çalımı ve toninho ile vurdukları booster şut harika
çok güçlü bir oyuncu bencede onun çalımını ve buster şutunu çok severim arkadas gibi bende onu en çok ct 4de severim
ben bu adamı hiç sevmem bana neler çektirmişti
Brezilya finalinde mendeburdan bir kere bile topu alamıyordum.Paso fake dribble çekiyor.Ama adam manyak karizmada cabası büyük gülücük
Referans Adresler