Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Souda hayranları buraya
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Animenin ve ct oyunlarının en sağlam ve de hırçın defans oyuncularından biri olan Makoto Souda hakkındaki düşünceleriniz.
çok güçlü bir defans ve yeteneklerinide çok severim özellikle kamisori tackle oyunlardaki en etkili kaymalar arasındadır.
benim şu ana kadar izlediğim en keyifli maç ; Souda vs Tsubasa maçıdır. Bu maçta Souda bir defansın yapabileceği her şeyi fazlasıyla yapmıştı. Tsubasa gibi durdurulması neredeyse imkansız bir orta sahayı epey bir süre etkisiz hale getirmişti (benim gibi Tsubasa'dan hoşlanmayan biri için bu çok güzel bir maçtı). Yetenekleri de hiç kuşkusuz harika : Kamisori Pas ya da diğer adıyla Falsolu pas gerçekten çok etkilidir, Kamisori şut ise o kadar etkili olmamakla birlikte ilk vuruşlarda etkili olabilmektedir.
İnanılmaz bir defans, bana göre Japonya'nın en iyi defans oyuncusu Tsubasa'ya yaşattıklarını hepimiz biliyoruz.Souda inanılmaz falso tekniğine sahip bir oyuncu onun için paslarını kolay kolay kimse kesemez.
Tsubasa'yı harika marke etmiştir. Ayrıca etkili Kamisori Shoot'la Morisaki'ye de zor anlar yaşatmıştır. Zaten 2-1'lik sonuçtan anlaşılıyor.
Hiç güçlü deiL ben bile o n u çalımlarım büyük gülücük
Dene bakalım. büyük gülücük
Kanıt isterim haa. gülücük1
Çalımladım o Ha büyük gülücükbüyük gülücükbüyük gülücükbüyük gülücük Santamaria bile çalımladı.
kamisori tackle yeteneği oldukça etkili kamisori şutu ise ilk vurulduğu zaman tutulması çok zor bir şut
wakab ilk seferde tuttu ama büyük gülücük
Sayfa: 1 2 3
Referans URL