Tachibana kardeşler hakkındaki görüşleriniz. herhalde Sadece Masao ya da Sadece Kazuo hayranı yoktur, zira bu ikisini birbirinden ayrı düşünmek çok zor.
tabiiiiii ben bu ikillinin twin sutunu çok severim diyer kişilere gerek yok bende yeterim deilmi matsuyama
bu ikizler gerçekten oyunun , animenin en enteresan oyuncularından. Özellikle çok çaba sarfedip değişik akrobatik vuruşlar yapmaları gerçekten takdire şayan. Biri olmadan diğeri bir hiç. Bunu özellikle oyunlarda daha rahat görüyoruz. Yaptıkları her hareket birlikte. Acaba animede Nankatsu'ya karşı oynarlarken içlerinden biri sakatlansa halleri ne olurdu. yine de çok önemli iki oyuncu ve özellikle Jitou'nun yardımıyla birlikte vurdukları şut çok güçlü.
arkadaşlar bence bu ikizler gerçek hayatta olsa çok iş yaparlar
hehe düşünsene gerçek hayatta örneğin fenerbahçede ligin son maçında trabzona naparlar acaba

Bu ikizlerin en çok sevdiği yanı şeydi Tsubasa ile yaptıkları maçta ilk defa SkylabHead vurmuşlardı. Herkes donmuş kalmıştı onu çok sevmiştim. Ayrıca oyunda da "Tut Bakalım" demeleri (Ct2 oyununda) çok güzel yapıyodu.
Tachibana kardeşleri çok seviyorum gerek anime olsun gerek ct2 harika bu ikizler çalımları özellikle akrobatik hareketleri şutları direkten zıplamalar çok başarılı bir 2 li oyunun hakkını herzaman fazlasıyla veriyorlar Kazuo ve Masao