Knight OnLine İle İlgili Herşeyi Bu Blümde Paylaşabiliriz...Lütfen Başka bir yere Konu Açmayınız!
Not:Serhat Özen kardeşimizden bu konuyu Sabitlemesini İstiyorum...
İşte ilk mesajım bu sitede Tanışmış olduğum Erayla taklıyoruz

dedikki Hep Exp kasmak olmaz biraz milletle Dalga geçelim Aldık 4 tane Ts Gittik Goleme

En az 40 leşimiz var şu anda küfürlerde olunca kopuoruz yaw 65 lwl adam yattı İntihar etceğini Söyledi hehe

İşte Resim:
Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
çok güzel bir oyun bir aralar oynuyordum ama artık azla takılamıyorum
yaptığınız ayıp Yakup buna bence son verin emeğe haksızlık yapıyosunuz...
bu arada dönüyorum bu oyuna su an itibariyle KO'ya devam

Oliympia gelcen ama başka Server yok xD
su senin char teklifin geçerliyse hala gelim

maneste eski charla takılıom şimdilik

hehe bu başlık baya bir dolacak gibi

Hakan nerelerdesin Göremedim seni

Arkaaşlar size hemen oyunda nasıl level atlayacagınızdan bahsetmek ıstıyorum bosuna ugrasmayın öncelikle :
Gold premıum ve koxp alacaksınız neden : koxpta ban yememek ıcın goldpremıumunuz olacak GMler banlamaz ıkıncı neden gold premıumda %30 fazla exp gelecektır
Okçu olacaksınız : arkadaslar okcunun 3lu ok skılı acıldıgı zaman bırakın koxpu gıdın okula o aksama kadar kendısı oynasın ayrıca aksam yatın koxpu acık bırakın sabaha kadar kendısı oynasın gold premıumunuz 30 gunluktur 30 gun ıcınde yada 30 gun dolmadan rahatca 70 lvl olacaksınız
bunun dısında kendınız oynayarak 70 lvl olmanız ımkansız gıbı bısey benden soylemesi

Bizim ASAsımız vardı 76 lwl okcuyduda platinum almıştık Sattık valla iyide paraya gitti