Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: 1000 tane atari oyunu indir
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
size 1000 tane atari oyunu buldum telefonlara ve bilgisayarlara uyumlu

işte linkler:

Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla

iki partıda indirin
şifre: lordofweb

(alıntıdır)
ya senden böyle paylaşımlar istemiyoruz ne yapayım ben bunu :S sitede biraz aktiviteye katıl ne bilem gözünü aç konulara bak mesaj at sadece konu açıp gidiyosun sanki konu açma boyu gibi gülücük1
ben eskiden aktivitelere katıldımmıki şimdide katılayım hakkı benı bilmiyormus gibi konusma ben konu açar paylasım yaparım eskidende böyleydim,
hayır eskiden böyle değildin herkesin abisiydin herkes seni çok seviyodu tanıyodu sitede bir ağırlın vardı ama şimdi öyle değil..
o agırlıgı benmı kaldırdım sence yoksa kaldırdılarmı,benim bu siteye verdigim emegin çegregini hala hiç kimse veremedi,ben bu sitede sabahlara kadar kaldıgım günleri biliyordum, hergün 13,14 saat sitede online dim,ama noldu mesaj ile işi bitirdiler hakkı senın kendin iyi biliyorsun benı kendimi anlatmaya gerek varmı,kendimden hiç bir zaman övünerek bahsetmedim bahsetmemde ama neyse sen öle diosan öle olsun bakalım

ama bunuda biliyorsun sitede eskisi gibi aktif deilsem tek sebebi sendin
hatırlıyormusun geçen yıl senı bir konuda savunmustum ama sen naptın
benı sitede banladın agırlık diorsun,hos konusuyorsun ama neyse bosver eski eskide kaldı sende iyi biliyorsun ,artık hiç kimse eskisi gibi olamaz

senden baya bir yas büyügüm ama yeri geldigi zaman sana sitede saygıda gösterdik yeri geldigi zaman sevgide gösterdik,dünyadaki en büyük tsubasa sitesini açacaktım,ama sırf sana ayıp olmasın die açmadım bunca yıllık bir dostlugumuz vardı,onuda kırmak istemedim,

paylasımlara ve mesajlara gelince paylasımım varsa yaparım mesajlara gelince konular baya eski oldugu içinde forum kirliligi olmasın die yazmıyorum

yinede sen bilirsin benim huyumuda suyumuda iyi biliyorsun ,
yapılanlar geride kaldı kendine iyi bak,dostunuda düşmanınıda hala iyi tanıyamamıssın
bukadar tepki göstermemen gerekirdi ben kötü veya saygısızlık yapcak birşey söylemedim. geçen yıl seni siteden banladığımı hatırlıyorum. ama orda küfür etmiştin buda forum kurallarına aykırıydı. tamam onu bizi savunmak için yaptın ama forumun bir kuralı vardı eğer ben küfür edersem diğer adminler benide banlasınlar. ayrıca süresiz deüğil sadece 1 haftalığına banladım bunun sana bukadar koyduğunu bilseydim banlamazdım
Geçmişi karıstırmak kımseye fayda saglamaz bunu bılın arkadaşlar benece yepenı bır sayfa acılmalı ve yıne eskısı gıbı olunmalı
yav sıhıntı yapmayın yaw kabus arkadaşım adamı görmüyormusun sitede büssürü calışması var senin yaptığında biraz ayıp yani yaptığı her şeye teşekkür etmen lazımken. niye mesajlaşmıyorsun diye sitem yapıyorsun ayıp valla. değil site yöneticisi ne olursan ol. bu gibi kelimeler söylemen yanlış. carlos-santanaya emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. gercekten site icin cok şeyyapmışsın eline sağlık. kabus kardeşim sende siteyi kurmakta öncülük yaptığın icin teşekkür ederim.
özür dilerim ama sorunlar farkjlı anlamadın sen gülücük1
teşekkürler
Sayfa: 1 2
Referans URL