Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: Morisaki fanları buraya
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Morisaki nin fanı var mıdır bilmem ama yine de görüşlerinizi alalım.
walla dediğin gibi ben fanı değilim nedenide belli zaten
tek sevdiğim yanı, ct2 de arada bir sinirleniyor da kutarış yapabiliyor. Ama az kızdırmamıştır beni.
MorısaKı gerek oyunlarda gerekse anımelerde en sevmedıgım ısımlerın basında gelıyor Konusmaya bıle gerek yok bır hayal kırıklıgı büyük gülücük
aynen ARTHUR COİMBRA katılıyorum birincisi çok tırsak toptan bile korkuyo kaleci olmasına rağmen ikincisi potansileli yok.
hiçbirinize katılmıyorum morisaki istediği taktirde harika bir kaleci dahil olabiliyor.Ama wakash ve wakab varken tabiki arka planda kalan bir kaleci sanırım siz hiç ct5,j oynamadınız atın morisakiye golde görelim göz kırpma

CaRLoS_SanTaNa

Morisaki sevmediğim oyunculardan birisi toptan korkan pısırık bi oyuncu ve çoğu zaman beni sinirlendiren bir kalecidir fakatt her zaman için elinden geleni yapmaya çalışmıştır
holluk kaleci wakabayashinin tam tersi wakab hepsini tutAR MORİSAKİ hepsini kalenin içinde tutar gülücük1
Morisakiyi sevmem iğrençtir Renato bile ondna iyidir o kim ki tanımıyorum büyük gülücükbüyük gülücükbüyük gülücükbüyük gülücük
(04-05-2008 0:21)BlackCat Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla hiçbirinize katılmıyorum morisaki istediği taktirde harika bir kaleci dahil olabiliyor.Ama wakash ve wakab varken tabiki arka planda kalan bir kaleci sanırım siz hiç ct5,j oynamadınız atın morisakiye golde görelim göz kırpma

Kanka sende millet morisakiyi seviyoruz deseler onada katılmazsın morisakiyi kötülersin büyük gülücük bi kerede herkesden farklı bişe deme he büyük gülücük
Sayfa: 1 2 3
Referans URL