Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: @hotmail.co.uk,@live.nl ,@passport.com'lu adres açmak!
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
@hotmail.it almak için Tıklayın (Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla tmail.com&vv=30)
Şehir=Roma
Posta Kodu=00187

@hotmail.fr almak için Tıklayın (Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla ...0&sl=1&lc=1036)
Saat Dilimi=Paris
Posta Kodu=71000

@hotmail.co.uk almak için Tıklayın (Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla ...2&sl=1&lc=2057)
Constituent Country=England
Posta Kodu=EH12 5AU

@hotmail.de almak için Tıklayın (Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla ...0&sl=1&lc=1031)
postleitzahl (posta kodu)=03150
Zeitzone (Saat diliminden)= Berlin'i seçin

@hotmail.co.jp almak için Tıklayın (Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla ...0&sl=1&lc=1041)
Şehir farketmez...
Posta kodu:107-0061
@msn.com almak için Tıklayın (Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla 963&svc=mail&ts=-11&cb=_lang%3dTR&ppHttp=0&sl=1&vv=400&lc=1055)
@passport.com almak için Tıklayın (Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla ...sl=1&lc=1 033)

@live.nl almak için Tıklayın(Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
çok güzel olmuş
Bi ara bi Arabistan'lının yaptığı bi tsubasahacki vardı onunla irtibata geçmem içinde bu belirttiğin maillerden birini almam gerekiyodu alamamıstım çok sağol
Ö.degil arkadaslar . .
o adam türke biliyormu ?
Hayır bılmıyo ama ıngılızce bılıyo
sen biliyomusun büyük gülücük
Biliyorum tabiiki oyunun vıdeosunu ızledım bı vıdeo sıtesıne upload etmıstı 1 macı nakatsu ve kunımı yazıyodu ızledım baya guzeldı ama bı turlu o vıdeo sıtesıne uye olamadım cunku maıl adresımı kabul etmıyodu yabancı maıl adresı ıstıyodu co.uk galıba bende ugrasmamıstım bu olay 4 ay once olmustu gecenelrde gırdıgımde vıdeo yoktu sılmıstı arkadas hackde baya guzeldi jitou ve sano hurrıcane vuruyodu jıto onu fırlatıyodu guzeldi büyük gülücük
Çok sağol kardeşim yakında yeni adres açarsam bunlardan birini kullanabilirim
sen o zaman yabancıı tsubasa sitelerini biraz araştır belki bişey çıkar göz kırpma
Sayfa: 1 2
Referans URL