Captain Tsubasa Ve Anime Platformu ! TsuMania !!

Orjinalini görmek için tıklayınız: vNES atari oyunlarını cepte oynayın
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Boyut : 134.00 kb
Platform : Symbian
Üretici : VAMPENT
Lisans : Ücretsiz
Dil : İngilizce ama dil desteği var

Cep Telefonlarında Atari keyfini yaşamaya hazır olun. vNES ile birlikte artık bütün atari oyunlarını symbian modelli cep telefonlarında oynayabilirsiniz. Cep Telefonunuzu hazırlayın ve adımları takip edin.
Yapmanız gerekenleri sıralıyoruz Programı Yükle dedikten sonra indirdiğiniz rar dosyasındaki vNES.sis isimli dosyayı telefonunuza gönderin. Kurulumun başlaması için Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girin, gelen kutusunu açın ve vNES isimli dosyayı seçin ardından uygulama güvenilir değil ve sorunlu olabilir. Yalnızca sağlayıcıya güveniyorsanız yükleyin yazısını umursamayın ve evete basın. Yazılım kolayca kurulacak. Ekstra birşey yapmanıza gerek yok.vNES isimli simge menüde belirdi. Şimdi sıra geldi yükleyeceğimiz oyunlara, bini aşkın oyun var. Oyunları yüklemeniz için size bir adres veriyorum işte Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla işinizi görecektir. Cep Telefonumuza yükleyeceğimiz oyunun uzantısı .nes olmalıdır. İndirdiğiniz oyunları aç dediğimiz zaman bir ibare çıkıyor evet diyorsunuz ve oynamaya başlıyorsunuz.

Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.. Üye Olmak İçin Tıkla
Link Kırık *Wakabayashi* Vnes İndir Yerine girince error diyor

Konu kilit
tama öğleden sonra linki yenilerim
tamam Adın serhatmıydı
evet adım Serhat

not : link yenilenmiştir
tamam çok teşekkür guzel yapmıssın serhat
Paylasım için teşekkürler

AqLiFe_07

arkadaşlar kesinlikle öneririm ben 6630 umla kaç defa bitirdiğimi hatırlamıyorum gülücük1
bedede 6600 vaar bu emuyu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Link kırık kardeş indirilmiyor..
Sayfa: 1 2
Referans URL