Arkadaşlar kaç gündür tsubasanın bölümlerini arıyorum bu forumu bulunca çok sevindim sanırım siz bana yardımcı olabileceksiniz.
İsteğim şu
İlk seriden başlayarak son serinin son bölümüne kadar olan Türkçe dublaj ya da alt yazı bölümler.
Yani anlayabileceğim bir şekilde dublaj ya da alt yazı tüm bölümleri arıyorum.Lütfen forumda var deyip geçmeyin varsa konunun linkini verin.Tüm seriler yoksa da bir türkçe altyazı veya dublaj seri de olur.Ama parça parça olsun istemiyorum yani 1.bölümden başlayıp 52.bölüme kadar gibi..
yardımcı olabilecekler lütfen cevap yazsın
cevap verecek olan yok mu
flood yasak ayrıca konun yanlış yerde yardım bölümüne açmadıgın sürece kimse yardım etmez sana
yardım bölümüne ac konunu sabırla bekle
benim haddim değil ama mod, co-admin, admin olsa da bunları derdi emin ol

sen yine de dikkat et

VarimathraS arkadas cok dogru solemıs Konu yardım boLumune tasınmıstıR . .
Flood yapmıyorum bir soru sordum uzun bir süre bekledim cevap gelmeyince tekrar yardım istedim.Yardım bölümü gözüme çarpmadığı için buraya açmışım taşıyan arkadaşa tşkler.Şimdi konu doğru yerde olduğuna göre yardım edersiniz heralde.Zaten sadece bi kaç soru sordum cevap gelir umarım
benim bildigim cevrili olanlardan full seri yok bi kaç bölüm ceviri var diye biliyorum bilgi sahibi biri söyler sana
malesef öyle yok ama road to 2002 serisi şuanda çeviriliyor tsubasa videoları bölümünden rahatlıkla bulabilirsin bu çeviri işini ise sadece ctturk ekibi yapıyor shin serisini ful alt yazı yapmıştı onuda siteden bulabilirsin
masterthone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:malesef öyle yok ama road to 2002 serisi şuanda çeviriliyor tsubasa videoları bölümünden rahatlıkla bulabilirsin bu çeviri işini ise sadece ctturk ekibi yapıyor shin serisini ful alt yazı yapmıştı onuda siteden bulabilirsin
evet doğru baktım ben ama arkadaş hemen gitmiş (hep sorusunun cevabını alan gidiyo sonra bida siteye girmiyo işe bak )
***Tsubasa*** Nickli Kullanıcıdan Alıntı:masterthone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:malesef öyle yok ama road to 2002 serisi şuanda çeviriliyor tsubasa videoları bölümünden rahatlıkla bulabilirsin bu çeviri işini ise sadece ctturk ekibi yapıyor shin serisini ful alt yazı yapmıştı onuda siteden bulabilirsin
evet doğru baktım ben ama arkadaş hemen gitmiş (hep sorusunun cevabını alan gidiyo sonra bida siteye girmiyo işe bak )
olur mu arkadaşım cevabı aldım diye siteden ayrılacam diye birşey yok.zamanım oldukça ziyaret ediyorum.neyse konuyu dağıtmayalım
tamam arkadşım yeniden hoşgeldin o zaman daha çok aktiflik bekleriz